ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrink och Therese Andersson visar upp lyckan – nya bilden

17 jan, 2023 
Casper Janebrink och Therese Andersson
Lyckan är total för Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson.
Nu visar en helt ny bild på paret upp den glädjande nyheten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lassemans bakslag i renoveringenBrand logo
Lassemans bakslag i renoveringen

Arvingarnas frontman Casper Janebrink, 53, hade en höst fylld av lycka. Inte nog med att bandets krogshow I love Arvingarna har gjort succé så har Casper dessutom fått tillökning i familjen.

Strax efter skilsmässan från Helena Janebrink, 45, offentliggjorde Casper att han hade inlett en ny relation. Det var fastighetsmäklaren Therese Andersson, 35, som hade fått Arvingarna-sångaren på fall efter att de setts på gymmet.

Casper Janebrink och Therese Anderssons bebislycka

I samband med relationsavslöjandet berättade Casper att han och Therese även skulle ha barn tillsammans.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa då Casper till Expressen.

Annons

När Hänt pratade med Casper dagar innan förlossningen berättade han att Therese mående var på topp, trots att hon var höggravid.

– Det är helt otroligt, hon mår jättebra. Inga komplikationer, allting har gått jättefint, sa han då.

I september kom glädjebeskedet om att pojken var född och Hänt kunde sedan avslöja att han fått namnet Hugo.

Nya bilden på Casper Janebrink och Therese Andersson visar glädjen

På sociala medier har däremot Casper varit hemlighetsfull med privatlivet. Faktum är att han inte publicerat något kring att sonen fötts. Det är inte heller ofta som Casper och Therese syns offentligt ihop. Första gången som de dök upp på ett offentligt evenemang tillsammans var i somras men sedan dess har Therese lyst med sin frånvaro – fram tills nu.

Glädjande nog har paret nu svirat på sig finkläderna och gett sig ut på galej. Under premiären av Made in China 2,0 med Stefan Andersson, 55, fångades nämligen Casper och Therese på vimmelbilder. Det ser ut som paret hade en riktigt trevlig och barnfri kväll på stan!

Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrink och Therese Andersson fångade på vimmelbild i januari 2023. Foto: TT

FOTO: TT

Annons