LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Caspers festkväll med Ensam mamma söker-profilen – bilderna visar

10 apr, 2022 
Casper Janebrink
Casper Janebrink var ute och svängde på de lurviga i helgen.
Det visar bilder på Instagram – där han bland annat umgås med en tv-profil.
Se bilderna här!
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Arvingarnas sångare Casper Janebrink, 52, berättade på självaste alla hjärtans dag att han och hustrun Helena Janebrink beslutat sig för att skilja sig.

Ex-paret hade då levt tillsammans i 23 år och Casper skrev att de kommit till ett vägskäl i livet där de kommit överens om att de bör leva var för sig för att kunna behålla sin vänskap.

”Tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, skrev han i ett inlägg på Instagram.

Annons

Caspers ord om måendet idag

När Hänt träffade artisten i början av mars berättade han om skilsmässan med Helena. Casper förklarade att han mådde bra trots den nyss tråkiga avslöjade nyheten.

– Jag mår bra. Det är alltid tråkigt med skilsmässa såklart. Många som blir drabbade, framförallt min familj, att man ska dela på sig. Men ibland är det bättre att man går isär än att vara kvar i ett förhållande, sa han och la till:

– Vi valde tillsammans att detta var det bästa sättet för oss att leva vidare helt enkelt. Jag tyckte att jag och Helena fick väldigt bra feedback på det vi skrev på Instagram. Det bästa vi har gjort tror jag ändå, annars spekuleras det för mycket liksom.

Casper Janebrinks festkväll med Ensam mamma söker-profilen

Men Casper verkar må bra – vad det ser ut som på sociala medier i alla fall. För i helgen var han på ölmässa, tillsammans med bland annat Lars "Lasseman” Larsson och hans fru Therese Larsson. Men det var även en till person med, nämligen Ensam mamma söker-profilen Johanna Toftby.

Annons

På Instagram kunde man se hur roligt de hade under kvällen. Se några av Instagram-storysarna här:

Annons