Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter 5 år i rampljuset – se Brielle Biermanns förvandling

20 jan, 2019 
AvOla Brising
Efter 5 år i rampljuset – se Brielle Biermanns förvandling
Det är svårt att känna igen kändisdottern Brielle Biermann från Don´t Be Tardy. Men hon hävdar att allt hon gjort är att fylla läpparna.
Annons

Brielle Biermann, 21, är dotter till den amerikanska tv-frun Kim Zolciak, 40, som slog igenom i tv-serien The Real Housewives of Atlanta 2008. Efter fem år som Atlanta-fru fick Kim 2012 sin egen realityshow Don’t Be Tardy vars sjunde säsong har premiär den 17 februari. Genom den serien har även Brielle med åren blivit en realitystjärna. Mycket på grund av alla förändringar av sitt utseende hon konstant genomgår. Detta då även hennes mor från början blev känd för alla ingrepp hon gjorde. Och Brielle är mer eller mindre en kopia av sin mamma.

Många tror att Brielle har gjort en hel del plastikkirurgi eftersom hon förändrats extremt mycket genom åren. Det har pratats om att hon både gjort käken, rumpan och brösten, men detta har hon själv ihärdigt förnekat varje gång det kommit på tal. Vad hon däremot gärna öppet talar om är att hon ständigt lägger in fillers i sina läppar för att få riktigt stora och pluffsiga läppar.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Fansen tror att gjort alla dessa ingrepp i mitt ansikte, när allt jag egentligen gjort är att lägga in fillers i mina läppar, sa hon exempelvis då hon gästade tv-programmet The Doctors. 

Och när folk kritiserar hennes läppar brukar Brielle rätt och slätt svara med att be dem att fara åt helvete. Som i fjol då hon via tidningen People sa:

– Jag fattar för i helvete. Men jag är jävligt trött på att prata om detta som något jag aldrig hört tidigare. Jag tänker inte ändra dem. Jag skiter i om ni tycker det är snyggt eller inte.

På Twitter gick hon sedan dessutom till frontalangrepp mot alla hatare och skrev:

”Sticker och pumpar upp mina ankläppar lite mer!! Vi hörs!”

Och nu inför den nya säsongen av Don´t Be Tardy har tv-bolaget passat på att lägga ut bilder av hur hennes läppar ser ut nu jämfört med för fem år sedan.

Här är en rad bilder, både nytagna från 2018 – 2019 och gamla från 2013 – 2014:

 

FOTO: TT, Instagram

Annons