LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter avslöjandet om Anders Borg: Dominika Peczynski kärlekshyllas på Facebook

19 feb, 2015 
Hänt
I måndags avslöjade Hänt Extra att Dominika Peczynski och förre finansministern Anders Borg är ett par. Nu kärlekshyllas hon på Facebook.
Annons

Det var i måndags som tidningen Hänt Extra avslöjade att förre finansministern Anders Borg, 47, och medieprofilen och artisten Dominika Peczynski, 44, är ett par. Dominika bröt nyligen upp från sambon Yoav Bartal, 35, och Anders äktenskap ska ha knakat i fogarna en längre tid. Dominika och Anders ska ha träffats på en tillställning hos gemensamma vänner i december – och har sedan dess varit oskiljaktiga.

–Det är väldigt få i Anders närhet som känner till det här. Men vad jag förstår så har Dominika inte tigit för sina vänner och allt fler börjar få veta det här, säger Hänt Extras källa som menar att Dominika fullkomligt trollbundit Anders. Hon är karismatisk och sexig. Det är lätt att falla för henne, säger en källa till tidningen.

Love is in the air! Foto: IBL
Love is in the air! Foto: IBL

Samma dag som tidningen kom ut valde Anders att ta bladet från munnen.

– Vi kommer gemensamt, min hustru och jag, att lämna in skilsmässopapper. Jag ska göra allt för att ha en bra relation till min hustru. Vad som gäller för framtiden så är det helt enkelt så att man inte kan styra över livet och känslorna, utan vad som nu sker får framtiden helt enkelt utvisa, sa han på måndagskvällen till Expressen.

Vilken respons! Och det här var bara början... Foto: Facebook
Vilken respons! Och det här var bara början… Foto: Facebook

Reaktionerna på relationen lät inte vänta på sig. Många var förvånade över konstellationen och på sociala medier florerade ett gäng raljerande kommentarer. Men Dominikas vänner stöttar henne fullt ut. Tidigare idag skrev hon följande status på Facebook som möttes av en hel drös med hjärtan och peppande kommentarer:

“Efter några tokiga dagar börjar lugnet infinna sig. Skönt.”

MER MÅSTELÄSNING: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons