LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter frågorna – Therese Lindgren bekräftar kärlekslyckan: "Superglad"

30 jul, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Therese Lindgren bekräftar att hon är förlovad med Anders
Therese Lindgren och kärleken Anders Vesterlund har varit ett par i flera år och efter allas frågor avslöjar Youtube-stjärnan nu att de tagit ett kärleksbeslut.
Annons

Therese Lindgren, 31, är en av Sveriges största Youtube-stjärnor med över en halv miljon prenumeranter. På sina sociala kanaler har hon alltid delat med sig av sitt privatliv med allt vad det innebär där stort fokus varit på psykisk ohälsa. Någon som också spelar en stor roll i Therese Lindgrens kanaler är hennes jämnåriga sambo Anders Vesterlund, som hennes följare fått lära känna under årens gång.

Parets kärleksliv med uppförs- och nedförsbackar har Therese Lindgren öppet delat med sig av. Men det har funnits en fråga som varit obesvarad fram tills nu – är paret förlovade? Nu har Therese Lindgren äntligen rett ut röran och givit sina fans ett rakt svar på frågan i ett klipp på sin Youtube-kanal.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Anders och jag träffades ju 2010. Då blev vi tillsammans. Sen 2012 friade han och vi hade förlovningsringar. Hur som helst så gjorde vi ju slut 2015 som ni alla vet sen blev vi tillsammans igen. Jag tror att sen vi blev tillsammans så har ju vi två kallat varandra för fästmö och fästman, så det har bara varit att vi inte haft ringar och att jag kanske inte sagt fästman på Youtube, säger Therese Lindgren i klippet.

Annons

Men i beskrivningen till klippet på hennes kanal ger hon en lite mer detaljerad förklaring på hur parets förlovning ser ut idag.

“Efter att vi blev tillsammans igen under 2016 har Anders friat flera gånger. Jag har sagt nej en massa gånger, men i november förra året sa jag ja. Jag tycker att det är supersött att vara förlovade, men det är klart att det är mycket, mycket större för ett par som inte varit förlovade tidigare om ni förstår hur jag menar. Det känns liksom som att vi alltid varit förlovade, sedan 2012, oavsett om vi haft ringar eller inte. Hur som helst är jag superglad över att än en gång ha en ring på fingret”

Anledningen till att Therese Lindgren tog upp detta nu är för att i videon får hon äntligen sin nya förlovningsring med bud. Hon berättar att det var viktigt för dem att skaffa nya ringar, de ville inte behålla de gamla ringarna som de haft innan uppbrottet på grund av att det kändes som att de skulle ge dem otur. Därför har de nu fixat nya ringar och bekräftar härmed att de är förlovade med varandra. Någonting som Anders är väldigt glad över efter att han friat till Therese Lindgren ett antal gånger. Sin glädje uttrycker Anders Vesterlund i videon:

– Tack för att du vill vara förlovad med mig, jag är glad över det, jag älskar dig, avslutar Anders Vesterlund filmen med.

FOTO: IBL

Annons