LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Irma Lethosalos nya kärleksbesked efter succén: ”Det finns en”

11 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Irma Lehtosalo
Irma Lehtosalo blev offentlig över en natt i tv-serien Marko & Irma och har sedan dess blivit en favorit hos många.
Nu kan hon komma med ett nytt besked om kärleken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Irma Lehtosalos om säsong två av Marko & Irma: ”Vi har börjat spela in”Brand logo
Irma Lehtosalos om säsong två av Marko & Irma: ”Vi har börjat spela in”

På bara ett par veckor blev Irma Lehtosalo en folkkär profil. Hon slog igenom som en raket i hennes och sonen, Marko ”Markoolio” Lehtosalos, tv-program på TV4, Marko & Irma.

Irmas genomslag har blivit stort och nyligen gick Medieakademin ut med att Irma Lehtosalo kan bli en av årets raketer i Maktbarometern 2023.

– Jag fattar ingenting. Folk hälsar på mig i affären och vill ta kort med mig, har Irma sagt till Aftonbladet.

Faktum är att hon nu, bara några månader efter hon blev en offentlig person, har gått om sin son Marko i antalet följare på Instagram, med sina hisnande 317 000 följare.

Irma Lehtosalo om fansens uppvaktande

Annons

– Det är just när folk uppskattar det och tackar jättemycket. Jag tycker det är viktigt att folk tycker att det har varit okej, och visar sin kärlek till programmet, och alla brev och kort och presenter – jag är jättetacksam.

Att fansen uppvaktar henne med brev och lovord räcker dock för henne. I samma intervju kan hon berätta att hon inte är intresserad av att ingå en kärleksrelation i dagsläget. Hon berättade att hon är nöjd med sällskapet av sina hundar, sin katt, sina barn och barnbarn.

– Jag behöver ingen jävla gubbe här, usch! Jag kan titta på vilken kanal jag vill, och jag kan bestämma vad jag vill, det är så skönt, avslutade hon

Irma Lehtosalos nya besked om kärleken

Men nu kan Irma komma med ett nytt besked om kärleken. Det är i en ny intervju med tidningen som hon berättar om hennes kärleksstatus.

– Det finns en man som vill träffa mig. Men jag tänker dröm du bara… Haha!

Så det blir ingen träff med honom?

– Nej, helvetti! Uh!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons