LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Phillipe Cohens okända relation till Farmen-Dag Tolstoy

01 mar, 2021 
Dag Tolstoy, Phillipe Cohen
Både Phillipe Cohen och Dag Tolstoy gör succé i sociala medier.
Nu visar det sig att de känner varandra.
Annons
Alla deltagare i Farmen 2021Brand logo
Alla deltagare i Farmen 2021

Phillipe Cohen, 26, och Bianca Ingrosso, 26, har haft ett av- och på-förhållande under flera års tid. Under hösten har det spekulerats kring om det kan ha tagit slut mellan paret.

På söndagskvällen bekräftade Bianca att följarnas spekulationer har stämt då hon förklarade att hon inte är i ett förhållande.

– Det som hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat hålla privat. Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, säger hon i sin senaste vlogg.

Än så länge har Phillipe inte kommenterat uppbrottet, men han har helt klart visat tydliga signaler. Det började med att han skaffade sin hund Ted, och trots att Bianca älskar hundar så har hon inte lagt upp något som har att göra med Phillipes lilla valp. Dessutom så har de båda slutat följa varandra på Instagram – vilket följarna ansåg vara ytterligare tecken på ett uppbrott.

Phillipe öppnar restaurang i Stockholm

En annan nyhet i Phillipes liv är att han sålt sin lägenhet och investerat i en restaurang som öppnar snart. Hans restaurang kommer heta Ted, precis som hans lilla hund, och den kommer ligga i hjärtat av Östermalm!

Annons

Dag Tolstoy, 27, var en av deltagarna i Farmen 2021, och snabbt gjorde han ett starkt intryck på tv-tittarna. Han var nämligen först ut med att axla rollen som storbonde och han tog sig an en betydande roll varje morgon, när han körde morgon-yoga för hela gruppen.

Dock blev han den första som fick lämna Farmen, efter en tvekamp mot favorit-tippade Daniel Tholén.

Sedan dess har Dag hållit sig kvar i offentligheten, då han har ett väldigt humoristiskt Tiktok och Instagram-konto. I hans videor spelar han en skånsk karaktär som ofta är besatt av någonting.

Så är relationen mellan Dag Tolstoy och Phillipe Cohen

Phillipe Cohen har också ett populärt Instagram konto, men han har även en populär Youtube-kanal, där han lagat massa god mat. Den senaste tiden har det dock inte publicerats några nya videor. Men nu kommer han med en uppdatering gällande ämnet.

Annons

”Till er som frågat gällande YT-kanalen: Det har varit ett litet uppehåll pga fokus på restaurangen bla men det kommer bra grejer. Väldigt snart!”, skriver han.

När Phillipe kommer med beskedet kan följarna nu notera en annan detalj. Det är nämligen så att han befinner sig hemma hos Dag Tolstoy, som står och sjunger och spelar piano.

Om Dag och hans piano kommer ha någon plats i Phillipes nya restaurang är fortfarande oklart. Men Dag och Phillipe verkar minst sagt vara goda vänner. Båda följer varandra på Instagram och de gillar varandras bilder lite titt som tätt.

Dag Tolstoy
Phillipe och Dag är vänner.

FOTO: TV4, Youtube, Instagram

Annons