ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför vägrar Ola-Conny prata med Morgan Karlsson om uppbrottet

14 okt, 2022 
André Färnsveden
Ola-Conny och Morgan
Nyligen tog förlovningen mellan Ola-Conny Wallgren och fästmön Linda Persson slut.
Nu berättar Ullared-profilen om känslorna och att det inte fanns någon anledning att berätta det för Morgan Karlsson.
– Har sällan kontakt med Morgan, förklarar Ola-Conny för Hänt.
Annons
Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”Brand logo
Ullared-Morgans skeptiska ord om Ola-Connys förlovning: ”Väldigt fort”

Genom deras medverkan i långköraren Ullared har duon Morgan Karlsson, och Ola-Conny Wallgren blivit en tittarfavorit. De är båda anställda på Gekås, i Ullared, och i programmet har tittarna fått följa med på deras vardagsäventyr i Sveriges största varuhus.

Deras framgångar resulterade även i en egen serie, En stark resa med Morgan och Ola-Conny, där de åkte jorden runt i sex säsonger.

Från utsidan har det verkat som att de har en slags ”bästis”-relation till varandra, men när Hänt träffade Ola-Conny tidigare i år, förklarade han att deras vänskap endast var en fasad.

Ola-Connys uppbrott – tre månader efter förlovningen

I våras träffade Hänt Ola-Conny som då levde som singel, något han inte trivdes med. Han ville hitta kärleken och det gjorde han i kollegan Linda Persson, i juni tidigare i år.

Annons

Inte långt efter att förhållandet blev officiellt, förlovade sig Ola-Conny med Linda. Men nu, tre månader senare har de valt att gå skilda vägar.

– Det stämmer att vi har gjort slut. Allt är okej men sånt är livet. Jag kan tyvärr inte säga så mycket mer om det, skriver Ola-Conny i ett meddelande till Hänt.

Ola-Connys ord om relationen till Morgan

När Hänt nådde Morgan förklarade han att Ola-Conny inte hade berättat om uppbrottet, utan att han istället fick veta det genom en annan kollega på jobbet, något som Hänt tidigare skrivit om.

I ett privat meddelande till Hänt gav Ola-Conny ett svar på varför Morgan inte hade fått veta.

Jag har inte sagt det till någon och inte heller planerat att säga det till Morgan. Privatlivet håller jag för mig själv. Har sällan kontakt med Morgan eftersom vi jobbar på skilda arbetsställen

Annons

När Hänt når Ola-Conny igen, förklarar han att de absolut inte jobbar ihop, utan att Morgan jobbar över en kilometer bort och att de inte har någon daglig kontakt med varandra.

– Jag träffar honom bara ibland, helt enkelt, säger Ola Conny.

Vidare förklarar han att de kan höras av emellanåt men att en sådan personlig sak är inget han berättar för kollegan.

– Ibland sådär allmänt, men det är väl inget angående en sån här grej, det ville jag hålla för mig själv och jag kände inte för att diskutera det med alla, säger Ola Conny till Hänt.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT

Annons