LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

91-åriga Joan Collins utmanande klädval på röda mattan – väljer att visa allt

07 okt, 2024
Joan Collins
Skådespelerskan Joan Collins, 91, överraskade alla under BFI:s välgörenhetsgala i London...
På galan bar hon en glittrig svart look med bara axlar som fick många att kolla två gånger.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

När den väletablerade och kända skådespelaren Joan Collins, 91, dök upp på röda mattan under BFI:s välgörenhetsgala i London i veckan, bevisade hon verkligen att hon fortfarande kan stjäla showen. Iklädd sin glamorösa svarta outfit fick hon verkligen många att kolla två gånger!

Joan har varit aktuell sedan hon filmdebuterade 1952. Hon är både en Golden Globe-belönad och Emmynominerad skådespelare och är bland annat känd för sin roll som Alexis Carrington i TV-serien Dynastin.

Annons

Joan Collins outfit fick stor uppmärksamhet

Under galan bar Joan en långärmad, något avslöjande, off-the-shoulder paljettopp. Den glittrande blusen var stylad tillsammans med en asymmetrisk svart kjol och ett par knälånga stövlar i svart mocka.

För att göra looken ännu mer glamorös hade skådespelerskan valt stora silversmycken och ett rött läppstift och hon strålade verkligen på mattan!

Joan Collins
Joan Collins under BFI:s välgörenhetsgala i London. FOTO: James Shaw/Shutterstock/TT

Vanligtvis brukar vi se Joan i något mer omsvepande galakläder. När hon medverkade under årets Emmygala var hon till exempel iklädd en lång heltäckande silverklänning – även den mycket glamorös.

Annons

Men just därför var också många glatt överraskade när Joan nu stoltserade på mattan i sin svarta outfit.

Joan Collins
Joan Collins under Emmysgalan tidigare i år. FOTO: Chris Pizzello/TT

Joan Collins om sitt utseende: "Goda gener"

Trots sin ålder har Joan varit väldigt tydlig med att hon aldrig har gjort några skönhetsingrepp. Enligt Damernas Värld har hon tidigare berättat att hennes lysande utseende endast beror på att hon har hon bra gener, goda vanor och att hon återfuktar mycket.

– Jag har inte tagit botox, jag har inte tweakat något, jag har inte fått fettinjektioner. Och uppriktigt sagt, när jag tittar på kvinnor som har gjort ingrepp – och definitivt många kvinnor i 40-årsåldern – så blir jag förfärad.

FOTO: TT

Annons