LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Adele lägger ner karriären – chockbeskedet

04 sep, 2024
Två bilder på Adele. Till vänster röda mattan, till höger syns hon gråta på sce.
Den världskända sångerskan Adele lägger ner sin karriär.
Det här berättar hon på en av hennes konserter.
– Jag vill leva det nya livet, säger hon på scen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek BobBrand logo
Maria Montazami i chock efter avslöjandet om Gunilla Perssons kärlek Bob

Sångerskan Adele, 36, slog igenom stort runt om i hela världen med låten Rolling in the deep som hon släppte 2011. Efter hitsingeln har den brittiska sångerskans karriär gått spikrakt uppåt!

Men nu meddelar hon att hon tar en paus från sin karriär – under en väldigt, väldigt lång tid!

Därför lägger Adele ner karriären

I augusti har Adele haft 10 konserter i München, Tyskland, i en specialbyggd arena just för dessa shower. Det är de enda konserterna hon har haft i Europa under 2024.

Det är under hennes sista konsert i München, lördagen den 31 augusti, som hon berättade för publiken om sitt beslut. Videos från händelsen är publicerade på Tiktok av fans.

– Jag har 10 shower kvar, men efter det så kommer jag inte se er på en otroligt lång tid, och jag kommer bära er varmt i mitt hjärta under hela min paus. Jag kommer fantisera om det här showerna och alla shower jag har gjort de senaste tre åren, och jag kommer verkligen ha dem i mitt hjärta för alltid.

Annons

Än så länge har alltså fansen chans att se henne, då hon har 10 konserter i Las Vegas mellan den 25 oktober och 23 november, enligt TMZ.

– Det har varit fantastiskt, jag behöver bara vila. Jag har spenderat de senaste sju åren med att bygga ett nytt liv åt mig själv, och jag vill leva det nu. Jag vill leva det nya livet som jag har byggt. Jag kommer sakna er, säger hon på scenen samtidigt som hon börjar gråta, visar en Tiktok.

Fansens chock: ”Krossar mitt hjärta”

Det här något som fansen chockas över. I kommentarsfälten är det många som är ledsna, men som också visar uppskattning till artisten.

Jag gråter, jag har inte sett Adele än”, kommenterar ett fan på Tiktok.

Du kommer vara saknad Adele”, skriver en annan.

”Otroligt länge” krossar mitt hjärta, men drottningen förtjänar det så mycket!!”, kommenterar en tredje.

Det är inte första gången München har fått vara med om ett avslöjande från Adele. På en av konserterna tidigare i augusti meddelade hon att hon har förlovat sig med kärleken och sportagenten Rich Paul, 43, skriver TMZ. Sedan en tidigare relation har Adele en 11-årig son.

Vad Adele ska göra nu i stället återstår att se – men man kan anta att hon kommer passa på att spendera mer tid med familjen.

FOTO: TT, Tiktok/Skärmdump

Annons