LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Brad Pitt är fri som en fågel

10 nov, 2016
author Johnny Axelsson
Johnny Axelsson
Brad Pitt misstänktes för att ha misshandlat sin egen son Maddox under en flygning. Nu har myndigheterna gjort sitt beslut i ärendet.
Annons

Brad Pitt, 52, kan vara lugn igen. Sajten TMZ har källor som säger att avdelningen för barn- och familjeärenden i Los Angeles under onsdagen beslutade att lägga ned utredningen om barnmisshandel. Det var i september som Brad Pitt och 15-åriga sonen Maddox ska ha blivit osams på ett privat flygplan. Därefter ska FBI ha tittade närmre på händelsen.

Brangelina visits Venice

LÄS OCKSÅ: Jennifer Anistons make till Brad Pitt: ”Fuck you”

Alla som var med på planet, inklusive Angelina Jolie, 41, har blivit intervjuade av socialarbetare och de har nu gjort klartecken att inte de heller – precis som FBI, ser någon anledning att ta ärendet vidare.

Efter att hela utredningen nu lagts ner helt, ökar Brads fördelar i vårdnadstvisten. Angelina har begärt ensam vårdnad medan Brad ansökt om gemensam vårdnad. Den nedlagda utredningen är en seger för Brad Pitt i striden om barnen som nu får en fördel i domstolen. För Angelina är beskedet ett stort nederlag istället. Hon har hävdat att sin exmake slagit barnen flera gånger, men det var inget som socialarbetarna trodde på.

Förutom Maddox, har de barnen Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10 samt tvillingarna Vivienne och Knox, 8. Tre av barnen är adopterade.

LÄS OCKSÅ: Första bilden på Pitt efter skilsmässan: ”Ser smal ut”

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons