LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Brad Pitt pappa igen – lyckan med 29 år yngre flickvännen Ines: ”En fantastisk mamma”

22 jul, 2024
Erika Svensson
FOTO: TT
Efter att ha förlorat all kontakt med sina sex barn är Brad Pitt nu redo att bilda en ny familj med flickvännen Ines de Ramon!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Brad Pitt, 60, har knappt någon kontakt alls med sina sex barn. De tre äldsta, Maddox, 22, Pax, 20, och Zahara, 19, sa upp all kontakt med honom i samband med skilsmässan från Angelina Jolie, 49, 2016 och med åren har han även sett mindre av Shiloh, 18, och tvillingarna Vivienne och Knox, 15. Därför vill han nu bilda en ny familj med unga flickvännen Ines de Ramon, 31.

– Ines är ung och Brad säger att han är 100 procent med på noterna om hon vill ha barn. Han älskar tanken på att bygga ett liv med henne, säger en bekant till storstjärnan enligt Daily Mail.

Att få nya barn tar så klart inte bort saknaden av de barn han inte träffar. Nyligen fick Brad ett hårt slag i pappahjärtat när Shiloh i samband med sin 18-årsdag ansökte om att ta bort pappas efternamn Pitt.

– Vetskapen att han har förlorat sina barn är så klart inte lätt för Brad att bära. Han älskar sina barn och saknar dem. Det är jättesorgligt, sa en källa till Daily Mail i juni.

Som tur är får han mycket tröst av sin stöttande flickvän.

– Det är förkrossande för Brad att knappt ha någon relation med sina barn, men Ines har varit en viktig källa till tröst och det har fört dem närmare varandra, säger skådisens bekant och tillägger:

– Brad säger att Ines kommer bli en fantastisk mamma. Hon är tålmodig, lättsam och har mycket humor. Deras relation är helt fri från drama och han ser det hålla i det långa loppet!

FOTO: TT

Annons