LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Brangelina – kan tvingas lägga ut 53 miljoner på skilsmässan

25 jan, 2017
author Johnny Axelsson
Johnny Axelsson
Brad Pitt och Angelina Jolie kan få betala dyrt för att de valt att gå skilda vägar.
Annons

Skilsmässan för Brad Pitt, 53, och Angelina Jolie, 41, kan bli en dyr historia. Enligt uppgifter till Hollywood life, handlar det om mångmiljonbelopp. Paret har redan bestämt att deras skilsmässa inte ska bli offentlig och enligt ett uttalande till AP, är båda parterna överens och “Brangelina” ska ha anlitat en privat domare. Men detta kan bli en utdragen och dyr affär.

Skilsmässoexperten Kelly Chang Rickert som Hollywood Life talat med säger:

– I de här fallen beter sig domaren som en domare och inte en medlare. De möter inte med honom för att komma överens, utan han kommer lyssna på dem och bestämma, säger Kelly.

Angelina Jolie has filed for divorce from Brad Pitt, FILE HOTOS

Det är inte ovanligt att att en sådan här process kan ta över ett år. Om processen blir så långdragen, kan det då kosta dem runt 53 miljoner kronor som de får ta ur deras egna fickor.

– De förhandlar inte fram en fast summa eller något liknande, så kostnaderna kan variera dramatiskt beroende på hur fallet ser ut. Det kan kosta upp mot 4,4 miljoner kronor i månaden i vissa fall, säger Kelly Chang Rickert.

LÄS OCKSÅ: Här är lyxhusen som Brangelina nu måste dela upp

Foto: Stella, Pixabay

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons