LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Bruce Springsteens fru Patti svårt sjuk – ofattbara beskedet mitt under turnén

09 sep, 2024
Bruce Springsteen, Patti Scialfa
Patti Scialfa, Bruce Springsteens fru, avslöjar att hon är svårt sjuk i cancer.
Hon har hållit sjukdomen hemlig i över sex år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bruce Springsteens, 74, fru Patti Scialfa, 71 är svårt sjuk i benmärgscancer, även kallat Myelom. Artisten fick diagnosen för sex år sidan men har hållit sjukdomen hemlig fram tills nu.

Bruce Springsteens fru obotligt sjuk i cancer

Under söndagen hölls premiären för dokumentären Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band, som visar livet på vägarna för Bruce och hans band under turné.

I dokumentären avslöjas dessutom att hans fru Patti, som även är medlem i bandet sedan 1984, är sjuk i obotlig cancer.

– Att turnera har blivit en utmaning, säger hon i dokumentären.

Patti förklarar vidare att sjukdomen har påverkat hennes immunsystem vilket gör att hon måste vara försiktig med vilka miljöer hon rör sig i.

– Då och då har jag kunnat komma till en spelning eller två och sjunga några låtar på scen. Det har varit fint och är det nya normala för mig. Och jag är ok med det, förklarar hon.

Myelom är en cancersjukdom i benmärgen. Myelom går inte att bli av med men de flesta blir bättre med behandling och kan leva ett bra liv. Varje år får ungefär 700 personer myelom. De flesta är över 60 år, enligt 1777.

Bruce Springsteen är på turné tillsammans med bandet

Just nu är Bruce ute på världsturné tillsammans med bandet och nyheten kommer alltså medans Bruce är på resande fot. Däremot finns det inga uppgifter om huruvida turnén kommer påverkas på grund av Pattis tillstånd.

Bruce och Patti har varit gifta i 33 år och har tre barn tillsammans, Evan, Jessica och Samuel Springsteen och familjen är kända för att ha en väldigt nära relation.

Ingen av barnen har uttalat sig om sin mammas tillstånd.

FOTO: TT

Annons