LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Därför bryter Shiloh alla band med pappa Brad Pitt: ”Betedde sig som ett monster”

04 okt, 2024
author Erika Svensson
Erika Svensson
Brad Pitt Shiloh
Nu kommer sanningen fram om varför Shiloh Jolie en gång för alla valt att bryta alla band med pappa Brad Pitt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

Ända sedan skilsmässan 2016 har världen undrat vad som egentligen hände i 49-åriga Angelina Jolies och 60-åriga Brad Pitts äktenskap. Flera av de sex barnen har öppet tagit avstånd från sin pappa, men 18-åriga Shiloh gick länge emot strömmen och fortsatte ha regelbunden kontakt med Brad. Därför chockades alla när hon i samband med 18-årsdagen i maj valde att juridiskt avsäga sig sin pappas efternamn. Mest chockad blev Brad själv.

– Brad visste ingenting. Han blev förkrossad, säger en källa i tidningen InTouch.

”Myndig och kan tala öppet”

Beslutet var en tydlig markering mot ”Seven”-skådisen som länge hade hoppats att dottern skulle bli en allierad.

– Shiloh har inte tillbringat mycket tid med Brad, speciellt inte sedan hon fyllde 18 och hon ansökte om att juridiskt få ta bort hans efternamn. Hon anlitade sin egen advokat och allt, säger källan, och menar att beslutet är ett tecken på att Shiloh, likt sina syskon, inte vill ha något med sina kände pappa att göra längre:

Annons

– Nu är hon myndig och är fri att öppet tala om Brad men bara genom dokumenten så berättar hon för världen att hon har stängt ute Brad från sitt liv.

Angelina Jolie Shiloh
Shiloh står på mamma Angelinas sida i bråken. BESC

Hällde öl på frun

Vad exakt Brad har gjort för att orsaka sin familj så mycket smärta är inte helt bekräftat. Angelina har i skilsmässoprocessen vittnat om att exmaken blev våldsam mot henne och barnen på ett flygplan. Bland annat ska han ha knuffat sin fru mot en vägg, hällt öl över henne och tagit stupgrepp på ett av de sex barnen!

– Han skrek på barnen och betedde sig som ett monster, har Angelina sagt i förhör, enligt rättsdokument.

Förra året påstod hennes advokat att Brad varit fysisk mot Angelina tidigare, men att flygningen var första gången han gav sig på barnen, varpå hon omedelbart lämnade honom. Även sonen Pax, 20, har i ett Instagram-inlägg vittnat om Brads beteende genom att kalla honom ett ”rövhål” som gjort tillvaron för sin familj till ”ett helvete”. Även om inga nya detaljer ges vittnar även Shilohs advokat om att ”smärtsamma händelser” ligger bakom namnvalet.

– Hon är en ung vuxen som har fattat ett självständigt och tydligt beslut efter smärtsamma händelser, sa advokaten i våras.

FOTO: TT

Annons