LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Kändisarna avslöjar: Därför säljer vi våra nakenbilder på Onlyfans

15 okt, 2024
author Erika Svensson
Erika Svensson
Onlyfans
Att kasta kläderna mot betalning på nätforumet Onlyfans blir allt populärare bland kändiseliten.
Men vad är det egentligen som lockar redan rika & berömda till så kontroversiella grepp?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Denise Richards viker ut sig med dottern

Denise Richards, 53, hade en annan reaktion än exmaken när dottern Sami Sheen började vika ut sig. Hon gjorde helt sonika dottern sällskap på OnlyFans!

Denise Richards
SGSAN

– Jag gick med för att hon fick motta så mycket skit, och jag tycker inte att det var rättvist, säger Denise i radioprogrammet Jeff Lewis Live, och menar att hon själv gjorde utvik i ung ålder och inte tycker att det är skillnad mot att göra det på nätet mot betalning.

– Jag poserar i bikini, jag poserar i underkläder. Jag gör en del sexigare saker med för jag tänker: ”Varför inte?” Jag visar brösten och jag visar rumpan. Jag tänker att allt redan finns ute om man googlar ändå, säger hon.

Katie Price vill slippa konkurs

Katie Price
Katie Price säljer nakenbilder. RMTB, DIVA / BACKGRID UK / TT

Stackars Katie ”Jordan” Price, 45, går igenom en tuff tid ekonomiskt just nu. Under våren försattes hon i konkurs för andra gången, och denna gång kan inte ens hennes strippande på nätet rädda henne. Efter första smällen 2020 lyckades hon i grevens tid vända skutan genom att starta upp sitt framgångsrika OnlyFans-konto (där hon har visat upp resultatet av sin 15:e bröstförstoring), men intäkterna har minskat drastiskt.

Annons

Efter senaste konkursen uppger The Sun att den forna glamourmodellen har halverat priset för sina bilder i ett desperat försök att få in mer stålar! Plastikingrepp har hon dock fortfarande råd med, nyligen gjorde hon sitt sjätte (!) ansiktslyft!

Lily Allen fotar fot

Lily Allen
Lily Allen visar gärna sina fötter" HARV / BACKGRID UK / TT

När sångerskan Lily Allen, 39, i somras fick nys om att bilder på hennes fötter fått spridning på en sajt för fotbilder såg hon till att snabbt tjäna pengar på informationen – hon skaffade ett konto på OnlyFans för att enbart visa upp sina fötter!

– Jag har en kvinna som kommer och gör mina naglar och hon informerade mig om att de har fått fem stjärnor på Wikifeet, vilket är ganska ovanligt. Mina fötter är ganska högt rankade på internet, har hon sagt.

Annons

Charlie Sheens dotter kallar sig sexarbetare

Pappa Charlie Sheen gick i taket när dottern Sami Sheen, 20, kort efter sin 18-årsdag började vika ut sig på nätet mot betalning, och kalla sig själv för en ”sexarbetare”. Det dröjde inte innan hon förstorade brösten och opererade näsan för att kunna dra in ännu mer stålar och nu har Sami också hoppat av skolan för att helt och hållet ägna sig åt plattformen – som hon dessutom fått sällskap av morsan på!

Tori Spelling har inte råd med barnens utbildning

Det har ekat tomt i 50-åriga Tori Spellings plånbok länge till följd av alla skatte- och kreditskulder. Nu när de fem barnen dessutom börjar växa upp börjar hon bli desperat.

– Jag måste skaffa OnlyFans för att ha råd att skicka mina barn till college! säger Beverly Hills 90210-stjärnan i sin podcast Misspelling.

Bella Thorne tjänade över miljonen på ett dygn

26-åriga Bella Thorne har gjort en helomvändning sedan hon slog igenom som barnstjärna på Disney. Hon har regisserat en porrfilm och vikt ut sig på OnlyFans, där hon slog pengarekord när hon tjänade över en miljon dollar – på mindre än 24 timmar!

Annons

Tyga visar bananen

Det är inte bara brudar som kan tjäna stora pengar på lättklädda bilder. Rapparen Tyga, 34, var länge en av de mest välbetalda på plattformen, där han bland annat tog betalt för explicita bilder på sitt kön. Han lämnade sidan 2021 när OnlyFans meddelade att de skulle bli mer restriktiva med så grafiskt innehåll. Istället skapade Tyga en egen plattform där han kunde visa snasen fritt, Myystar.

Drea De Matteos dotter tar bilderna

Pengarna från succéserien Sopranos är sedan länge borta och valet att inte vaccinera sig mot covid-19 slog hårt mot Drea De Matteo, 52, som förlorade alla planerade skådisjobb och var nära att bli pank. Räddningen blev lättklädda, men inte helnakna, bilder på OnlyFans – som hennes 16-åriga dotter hjälper henne att ta och redigera!

– Jag var desperat. Jag höll på att förlora mitt hus för andra gången. Jag visste att jag hellre skulle rädda min familj och mitt hus än mitt anseende, säger hon i The Bret Easton Ellis podcast.

Annons

Aaron Carter smetade honung på könet

Innan hans tragiska död försökte även forna barnstjärnan Aaron Carter tjäna pengar genom utvik på nätet. Under en livesändning fick betalande kunder enligt Daily Star se Aaron smeta in sitt kön med honung, hälla stearin över sin bröstkorg och onanera framför kameran!

Lottie Moss säljer använda underkläder

Likt sin mer kända syster Kate tjänar också Lottie Moss, 26, pengar på att låta sig fotograferas, om än mer lättklätt.

– Det är svårt när din syster är Kate Moss och du alltid blir jämförd med henne. Jag hade kul när jag jobbade som modell men jag fick allt serverat. Det kändes aldrig som att jag jobbade för något, jag ville ha något eget. Så nu tar jag nakenbilder, säger hon i podden Private parts.

De explicita bilderna är inte allt. Enligt Daily Mail har Lotties VIP-följare också möjlighet att köpa hennes använda underkläder!

Ulrika Jonsson vill skämma ut barnen

Ulrika Jonsson
Ken McKay/ITV/Shutterstock

Svenska programledaren Ulrika Jonsson, 57, brukar tacka sitt skandinaviska dna för sin öppenhet kring nakenhet, och hon har själv sagt att hon funderat på att kasta kläderna mot betalning. Det gillas inte av hennes fyra barn.

Annons

– Det är en förälders roll att skämma ut sina barn, säger Ulrika på Instagram.

Cardi B vägrar visa sig naken

Cardi B, 32, är inte främmande för att visa upp sig i avklädda kreationer på scen eller i musikvideor, men på OnlyFans behöll hon främst kläderna på. Istället använde hon sin plattform till att visa bakom-kulisserna-material från musikvideoinspelningar och delar ur vardagen. Trots att hon inte sålde avklätt material blev hon snabbt en av de bäst betalda på plattformen, som hon nu har lämnat.

Blac Chyna fann gud & ångrade rumpan

36-åriga realitystjärnan Blac Chyna, eller Angela White som hon egentligen heter, slog igenom som strippa och hade därför inga problem med att kasta kläderna mot betalning på nätet. Och det gav onekligen utdelning! Under de två år hon fanns på OnlyFans uppges hon ha dragit in så mycket som 20 miljoner kronor – i månaden! Den siffran är dock omtvistad men sant är i alla fall att hon länge var den klart mest välbetalda användaren. 'Idag är det dock slut på näckandet, stjärnan säger sig ha blivit ”pånyttfödd” efter att ha ”funnit Gud” och lever idag ett betydligt mer stillsamt liv. Hon har också ångrat sina många rump- och bröstingrepp.

Annons

– Jag ska ta ut alla fillers för nu är det nog och allt måste ut. Jag är trött på den här looken och vill se ut som mig själv igen, säger hon i en Instagram-video.

Donna D’Errico betalar för pappans vård

På 90-talet tjänade hon sina pengar genom långköraren Baywatch. Idag drar Donna D’Errico, 56, in stålar genom att posta avklädda bilder av sig själv. Men hon insisterar på att hon inte behåller pengarna själv.

– Min pappa behöver operera in en ventil i sin lunga så att han kan leva resten av livet utan att vara i andnöd hela tiden, har hon sagt om anledningen till utviken.

Tyler Posey kom ut som bisexuell

Teen wolf-skådisen Tyler Posey, 32, har sagt att han ”älskar att visa sig naken på nätet”. Därför var det ingen chock att han också signade upp på OF, där han också kom ut som bisexuell 2020.

– Jag gjorde en livesändning på OnlyFans där folk fick ställa frågor och undrade kåta grejer som ”Har du varit med en man?”. Och jag var bara ärlig med det för ingen hade frågat mig det innan, har Tyler sagt i podcasten Just for Variety.

Iggy Azalea vill inte bli utnyttjad

Rapparen Iggy Azalea, 34, var en av de första stora namnen att haka på utvikstrenden. Hon säger själv att hon inte har några problem med att visa sina bröst på nätet och tänkte att hon lika gärna kan ta betalt för det – särskilt eftersom hon känt sig utnyttjad ekonomiskt av flera högt uppsatta i musikbranschen.

– Jag har dragit in så mycket pengar på min kropp till olika skivbolag och personer. Jag fick minsta utdelningen av min egen jävla kropp, mitt jobb och mina egna idéer. Jag tycker inte att jag behöver be om ursäkt för att tjäna pengar på mig själv, säger hon i Emily Ratajkowskis podcast High low with EmRata.

FOTO: TT

Annons