LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Dödssjuke Bruce Willis blir allt sämre – dotterns hjärtskärande uppdatering: ”Tuffa saker”

02 okt, 2024
Bruce Willis har drabbats av en demenssjukdom och hans hälsotillstånd blir sämre och sämre.
Nu delar hans dotter med sig av ett hjärtskärande inlägg.
”Jag är så tacksam”, skriver hon bland annat på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?Brand logo
William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?

Den amerikanska skådespelaren Bruce Willis, 69, har vi sett i filmer som Die Hard, Pulp Fiction och The Sixth Sense.

Men år 2022 sedan meddelade Bruces familj att han avslutar karriären då han diagnosticerats med afasi – ett tillstånd som påverkar talet på grund av en hjärnskada. Mindre än ett år senare kom beskedet att han drabbats av frontallobsdemens.

Nu delar hans dotter med sig av en hjärtskärande hyllning.

Bruce Willis dotters hjärtskärande inlägg

Bruce har tidigare varit gift med Demi Moore, 61, som han har döttrarna Rumer, 35, Scout, 32 och Tallulah, 30 med. Sedan 2009 är Bruce gift med Emma Heming, 46, som han har döttrarna Mabel, 12, och Evelyn, 9 med.

Die Hard-stjärnans sjukdom gör att hans hälsa blir allt sämre och sämre, och Hänt har tidigare rapporterat om att en källa avslöjat att läget är kritiskt.

Annons

– Bruce demens är värre än någonsin. Han har talsvårigheter och kan knappt prata alls. Nuförtiden vet hans familj vad han säger eller behöver genom en blick, har en källa sagt till In Touch.

Det är på Instagram som hans dotter Tallulah Willis ger en uppdatering kring hans välmående och uttrycker sin starka kärlek till pappan, något The Mirror rapporterat om. I ett bildspel har hon delat med sig av tre bilder; två bilder med Bruce och henne själv, och en bild på Bruce där Tallulah syns hålla i en klippbok av Bruces karriär.

”Hej jag älskar den här killen så mycket och att känna känslor är tuffa saker, men jag är så tacksam att jag låter dem flöda genom mig nu, i stället för att stänga av dem! Från de eviga arkiven”, skriver Tallulah till inlägget.

Följarnas kärlek till Bruce Willis och dottern Tallulah

I kommentarerna har hundratals personer visat stöd och skickat kärlek till Tallulah och Bruce.

Annons

”Dotter till dotter, du gör rätt. Skickar massa kärlek till dig och dina systrar”, skriver till exempel en person.

Okrossbart band! Tack för att du har delat med dig lite av honom till oss alla genom åren. Omger er alla med kärlek”, kommenterar en annan.

Vi älskar dig. Vi älskar honom. Vi älskar den kärlek du har skapat. Fortsätt så Bruce. Och Buuski också”, skriver en tredje och syftar på Tallulah med den sista meningen.

Även döttrarna Scout och Rumor har tidigare visat upp sin kärlek till pappan på Instagram. På Thanksgiving la till exempel Rumor upp en bild på hon och Bruce när hon var bebis, och skrev ”Saknar verkligen min pappa idag”.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons