LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Elton John allvarligt sjuk – läkarna gör allt de kan

05 sep, 2024
Elton John
Elton John har blivit allvarligt sjuk.
"Det är en extremt långsam process", skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vanja Engström talar ut om tiden i Idol – brutala hatstormen: ”Fick så mycket hat"Brand logo
Vanja Engström talar ut om tiden i Idol – brutala hatstormen: ”Fick så mycket hat"

Den brittiska musiklegenden Elton John, 77 har en lång och gedigen karriär bakom sig. Han slog igenom under 70-talet med hits som Your Song och Rocket Man och sedan dess har mycket hänt. Bland annat har han vunnit flertalet priser, däribland Grammys, Oscars och Golden Globe.

Elton John har fått en allvarlig ögoninflammation

Men på äldre dar har livet inte varit en lek för sångaren, då han har varit med om flertalet sjukdomsfall.

På Instagram delar Elton nu med sig om ännu en besvärlig nyhet. Han har nämligen tvingats dra sig ur rampljuset ett tag på grund av en besvärlig ögoninfektion.

"Under sommaren hade jag en allvarlig ögoninfektion som tyvärr gav mig begränsad syn på ena ögat. Jag är på bättringsvägen, men det är en extremt långsam process, och det kommer att ta lite tid innan synen kommer tillbaka till det drabbade ögat”, skriver Elton bland annat.

Annons

Ögoninflammationen kom inte heller ur det blå. Det ska ha skett efter ett fall han var med om i sin franska villa förra året, vilket ledde till att han lades in på sjukhus, enligt tidningen SE og HØR.

Elton förklarar vidare att det är därför fansen har fått se mindre av honom än vanligt nu under sommaren. Men enligt han själv är han på bättringsvägen tack vare läkare, sjuksköterskor och hans familj.

"Jag har i lugn och ro tillbringat sommaren hemma för att försöka återhämta mig och känner mig positiv över de framsteg jag har gjort hittills", avslutar Elton.

Elton Johns tidigare hälsobesvär – fick en allvarlig bakterieinflammation

Våren 2017 drabbades poplegendaren Elton, på väg hem från Sydamerika av en svår och livsfarlig bakterieinfektion. Han vårdades två dagar på intensivavdelning och var därefter tvungen att stanna en längre tid på sjukhuset innan han till sist kunde skrivas ut och åka hem.

Detta gjorde även att Elton tvingades ställa in sex stycken konsertdatum.

FOTO: TT

Annons