LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Elton John, 77, kraftigt försämrad – tunga avslöjandet: ”Inte mycket kvar”

06 okt, 2024
Elton John
Elton John har några tuffa sjukdomsår bakom sig.
Nu kommer han med ett nytt hälsobesked.
– Inte mycket kvar, säger Elton John enligt GP.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-SonjaBrand logo
Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-Sonja

På äldre dagar har livet inte varit helt enkelt för världsstjärnan Elton John, 77, då han har ställts inför flera allvarliga hälsoproblem.

Trots sin lysande karriär och framgångsrika musikaliska resa, har sångaren de senaste åren tvingats hantera både fysiska och mentala påfrestningar.

Elton Johns nya hälsobesked: "Inte mycket kvar"

Under premiären av dokumentärfilmen Elton John: Never too late på New York filmfestival tog Elton John tillfället i akt att öppet prata om sitt välbefinnande. Han avslöjade då att de senaste åren har varit påfrestande och att han känner att han "inte har mycket kvar”.

– För att vara helt ärlig med er så är det inte mycket kvar av mig. Jag har inga tonsiller, polyper eller blindtarm. Jag har ingen prostata, sade Elton enligt Göteborgsposten och fortsatte:

Annons

– Jag har inte en höft på högra sedan av min kropp, nästan inget vänster eller högerknä. Det enda som återstår av min kropp är min vänstra höft. Men jag är fortfarande här, och jag kan inte tacka er nog: utan er hade jag aldrig tagit mig hit.

Elton Johns svåra hälsokamp

För bara någon månad sedan kom nyheten om att Elton drabbats av en allvarlig ögoninflammation, vilket tvingade honom att dra sig tillbaka från rampljuset för en tid. Denna inflammation uppstod inte helt oväntat, utan tros vara en följd av ett fall som inträffade i hans villa i Frankrike förra året.

Elton har med andra ord inte haft det lätt den senaste tiden, och hans hälsoproblem har gjort att han tvingats begränsa sitt offentliga liv ytterligare.

FOTO: TT

Annons