LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Heidi Klums avklädda bilder med dottern Leni väcker avsky: ”Opassande”

18 okt, 2024
author Erika Svensson
Erika Svensson
Heidi Klum
Den nya modekampanjen där Heidi Klum och dottern Leni poserar i underkläder tillsammans väcker avsky på sociala medier.
– Konstigt och opassande, anser en av många kritiker.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Som den supermodell och före detta Victoria’s secret-ängel hon är har inte Heidi Klum, 51, några som helst problem med att kasta kläderna och posera i underkläder framför kameran. Men att hon väljer att göra det tillsammans med sin 20-åriga dotter väcker kritik på nätet.

Den nya modekampanjen, där Leni Klum bär en genomskinlig spets-bh bredvid sin mamma, döms ut som “konstig”, “opassande” och rent ut “obegriplig”.

Leni Klum
Heidi Klum tillsammans med dottern Leni.

– Det här är bara konstigt och opassande… Mamma och dotter som filmar varandra i underkläder? Vad är det här?! under en person på stjärnornas Instagram.

Annons

– Vem drar på sig underkläder med sin mamma och tar bilder? Jag menar inget illa men annonsen är obegriplig, det är inte så här jag vill köpa underkläder, skriver en annan.

Heidi Klum näckar framför dotterns pojkvän

Underklädskampanjen kommer efter sommarens rabalder om att Heidi har för vana att sola topless – även när Lenis pojkvän är i närheten!

– Jag minns att hon ofta solade topless vid poolen när jag hade kompisar eller min pojkvän över. Jag tyckte det var så pinsamt och jag var rädd för vad de skulle tycka eftersom ingen annans mamma betedde sig likadant, sa Leni i podden Call her daddy.

FOTO: TT

Annons