LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Heidi Klums 20-åriga dotter skäms: ”Mamma är naken framför min pojkvän!”

06 sep, 2024
Heidi Klums 20-åriga dotter skäms...
Sola topless eller inte – det är onekligen en vattendelare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Någon som har en tydlig åsikt i frågan är tyskfödda supermodellen Heidi Klum, 51, som ofta luftar brösten på stranden ihop med sin 17 år yngre make Tom Kaulitz, 34.

Och nu har hon gjort det igen! Paret har varit på semester i Karibien, närmare bestämt St. Barts, och bikiniöverdelen är som bortblåst på paparazzibilder från playan. Precis som alltid ser Project Runway-stjärnan ut att njuta av att visa upp hela härligheten och hennes man verkar heller inte tycka att hon ska dölja någonting åt fantasin.

Annons

Några som är mindre roade av 51-åringens mycket avslappnade inställning till nakenhet är hennes barn Leni, 20, Henry, 18, Johan, 17, och Lou, 14, som hon har ihop med ex-maken Seal, 61.

”Jag är ofta naken hemma”

– Jag är ofta naken hemma. Mina barn brukar be mig sätta på mig en tröja när deras kompisar ska komma hem till oss. Såklart sätter jag på mig någonting då, har Heidi berättat i podcasten Call Her Daddy.

Modellen förklarar att det inte handlar om att hon vill visa upp sin kropp utan att hon helt enkelt ogillar bikinilinjer. 20-åriga dottern Leni tycker att topless-solandet är mammans sämsta vana.

– Jag minns att hon ofta solade topless vid poolen när jag hade kompisar eller min pojkvän över. Jag tyckte det var så pinsamt och jag var rädd för vad de skulle tycka eftersom ingen annans mamma betedde sig likadant, säger Leni i podden.

Heidi är inte rädd för att visa sig naken!

Trots att det här var ett lite jobbigt inslag i tonåren vande sig både Leni och hennes vänner vid Heidis blottande och det blev mer och mer naturligt. De har lärt sig att leva med det helt enkelt!

FOTO: TT

Annons