ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Spel Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Hugh Grant har fått nog med svenska frun – ryter ifrån efter vidriga attacken

24 okt, 2024
Kärleken sprudlar mellan Hugh Grant och svenska Anna Eberstein. Men nu tvingas han ta ställning till alla elaka kommentarer mot henne.
”Hundratals kommentarer sliter min fru i stycken”, skriver han på X.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Hugh Grant, 64, och svenska tv-producenten Anna Eberstein, 41, har varit ett par sedan 2012. De bor inte i Sverige, men somrarna brukar de tillbringa på landstället i Torekov.

Paret är gifta sedan 2018 och de har tre gemensamma barn och Hugh har även två barn från ett tidigare förhållande med Tinglan Hong. Men nu lever skådisen ett familjeliv i London med sin svenska hustru.

Hugh Grant om kärleken till svenska Anna

Hugh har tidigare berättat om kärlekslyckan med Anna och varför han föll för henne.

Annons

– Jag är gift med en fantastisk person. Hon är min bästa vän. Jag kan inte fatta vilka klichéer jag öser ur mig, men det är otroligt. Vi har middag varje kväll och jag ser fram emot det. Det är bisarrt, sa Hugh i podcasten WTF.

Anna strålar tillsammans med Hugh Grant på premiär. Evan Agostini

Men allt är dock inte guld och gröna skogar för enligt Hugh har Anna behövt utstå en hel del hat och elaka kommentarer den senaste tiden.

Och nu väljer han att försvara sin kära hustru.

Hugh Grant om hatet mot svenska frun Anna

Det är i ett inlägg på X som han skriver att hon ibland följer med honom på olika events och när Daily Mail publicerar bilder på paret är det bara hat.

Annons

”Hundratals kommentarer sliter min fru i stycken. Hon har aldrig sökt uppmärksamhet eller försökt ställa sig i rampljuset på något sätt”, skriver han på X och fortsätter:

”Jag vet inte om kommentarerna är äkta eller skrivna av Daily Mail. Eller av bottar. Men jag vet att det är nätmobbning. Och kvinnofientligt.”

Hugh Grant menar även att tidningen gör detta avsiktligt för att de vill tjäna pengar. Men denna anklagelse har Daily Mail inte svarat på.

FOTO: TT

Annons