LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Jennifer Aniston i triangeldrama – avslöjar sanningen om kärleksryktet med Barack Obama

14 okt, 2024
Hollywood-skådespelaren Jennifer Aniston har varit gift med Brad Pitt och Justin Theroux, men sedan 2017 till synes singel.
Nu ger hon svar på tal kring kärleksryktena med den tidigare presidenten Barack Obama!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Skådespelaren Jennifer Aniston, 55, känner de allra flesta igen från omåttligt populära tv-serien Vänner, men vi har också sett henne i flera storfilmer så som Bruce den allsmäktige och Marley & jag.

Mellan år 2000 och 2005 var hon gift med Brad Pitt, och 2015 gifte hon sig med skådespelaren Justin Theroux, 53, som hon träffade under inspelningen av filmen Wanderlust. Men bara två år senare separerade paret och sedan dess har Jennifer försökt hålla sitt kärleksliv lite utanför rampljuset.

Men genom åren har det florerat rykten om att det skulle vara något mellan hon och den tidigare presidenten Barack Obama, 63 – och nu ger Jennifer svar på tal!

Jennifer Aniston svarar på kärleksryktena om Obama

Det är när Jennifer gästar amerikanska talkshowen Jimmy Kimmel Live! som programledaren Jimmy Kimmel, 56, visar upp ett tidningsomslag som hade rubriken ”Sanningen om Jen & Barack”. Det här skriver People.

Annons

På annan rad på omslaget står det att Baracks fru, Michelle Obama, 60, är ”förrådd när Aniston stjäl hennes mans uppmärksamhet", och att Aniston och Barack är ”besatta av varandra”.

– Av alla samtal man får från presskontakten och man bara ”åh nej, vad är det nu om”, eller ett mail som säger att någon tidning ska hitta på en historia, och så är det det där! Jag var inte upprörd över det, säger Jennifer skrattandes.

Jennifer klargör sedan att ryktet mellan hon och Barack inte alls stämmer.

– Jag har träffat honom en gång. Jag känner Michelle mer än honom.

Programledaren frågar istället om det då finns en sanning att veta om Jennifer och Michelle.

– Det är inte sant, svarar Jennifer skämtsamt.

Jennifer Aniston om dejtinglivet

Den 3 oktober firade Michelle och Obama sin 32:a bröllopsdag, vilket paret delade med sig av med en privat bild på Instagram.

Annons

32 actionfyllda år med min älskling! Genom allt, tack för att du alltid har min rygg, är vid min sida och hittar sätt att få mig att le. Jag älskar dig”, skrev Michelle.

När det kommer till Jennifers kärleksliv är det desto hemligare. I nuläget verkar hon inte vara i en relation, men i en intervju med Allure 2022 sa hon att hon var öppen att dejta igen, enligt People. Hon sa däremot inte var särskilt intresserad av att gifta sig på nytt.

– Säg aldrig aldrig, men jag har inget intresse.

– Jag skulle älska att vara i ett förhållande. Vem vet? Det finns tillfällen jag bara vill krypa ihop till en boll och säga ”jag behöver stöd”. Det skulle vara underbart att komma hem och falla i någons famn och säga ”det var en tuff dag”.

FOTO:

Annons