LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Jennifer Lopez skiljer sig – kan förlora en förmögenhet till Ben Affleck

21 aug, 2024
Jennifer Lopez Ben Affleck
Hollywood-paret ”Bennifer” går skilda vägar igen.
Jennifer Lopez har ansökt om skilsmässa från Ben Affleck.
Men en detalj förvånar alla – det finns inget äktenskapsförord.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Helena Bergström efter sorgen: ”Ny kärlek i mitt liv”Brand logo
Helena Bergström efter sorgen: ”Ny kärlek i mitt liv”

Få personer har nog undgått att höra om den omtalade kärlekshistorien mellan Jennifer Lopez, 55, och Ben Affleck, 52, paret som oftas kallas för ”Bennifer”.

Paret dejtade ursprungligen mellan 2002 och 2004. De var nära att gifta sig 2003, men valde att ställa in ceremonin. Några månader senare gick de skilda vägar – men återförenades sedan 2021, efter att både Jennifer och Ben hade haft andra relationer under flera år.

När paret äntligen gifte sig under 2022 var både Jennifer och Ben öppet tacksamma för att de hade gett deras relation en andra chans. Så tacksamma att de dessutom valde att gifta sig igen, under samma månad!

Jennifer Lopez har ansökt om skilsmässa från Ben Affleck

I sommar har amerikanska medier kokat av spekulationer kring kärleksparet, med rykten om att de har flyttat isär och sålt sitt gemensamma hus i Beverly Hills. Men nu är det bekräftat – ”Bennifer” går skilda vägar ännu en gång.

Annons

Det var under natten till onsdagen, svensk tid, som TMZ avslöjade att Jennifer Lopez har ansökt om skilsmässa. Hon lämnade själv in handlingarna till rätten på tisdagen, utan advokat. Tisdagen den 20 augusti var dessutom tvåårsjubileet för parets andra bröllop i Savannah, Georgia.

Enligt källor känner Jennifer sig förnedrad av hela situationen, som verkar ha initierats av Ben. Jennifer är rasande, och ex-makarna pratar inte med varandra överhuvudtaget just nu.

– Han har förödmjukat henne. Det var han som initierade att bli tillsammans igen, sa en källa till Page Six.

Inget äktenskapsförord

Jennifer Lopez har skrivit den 26 april som datum för separationen. Men detaljen som förvånar alla är att det inte framgår om det finns ett äktenskapsförord i handlingarna.

TMZ rapporterar att nära källor uppger att det inte finns något äktenskapsförord alls, vilket betyder att allt de har tjänat ihop under sin tid tillsammans ska delas lika.

Till exempel har Ben medverkat i filmerna Air och Hypnotic, samt producerat The Instigators, sedan paret gifte sig. Han avslutade dessutom nyligen inspelningen av The Accountant 2.

Å andra sidan har Jennifer medverkat i Shotgun Wedding, The Mother, This Is Me, Now och Atlas, sedan dess.

FOTO: TT

Annons