LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Kevin Costner vurmar för Sandra Bullock: ”Hon är allt han har letat efter!”

15 okt, 2024
author Erika Svensson
Erika Svensson
Kevin Costner och Sandra Bullock
Efter regn kommer solsken, och efter en bitter skilsmässa slår Kevin Costners hjärta volter för en ny kvinna igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Både Kevin Costner, 69, och Sandra Bullock, 60, har ett tufft år bakom sig. För Costners del kantades 2023 av den bittra skilsmässan från Christine Baumgartner, 50, som följdes av bråk om både pengar och den gemensamma bostaden. Sedan fick han motta ett extra hårt slag under bältet när han fick nys om att exfrun gått vidare med hans nära vän Josh Connor!

Sandra tvingades våren 2023 ta farväl av livspartnern Bryan Randall, som avled i sviterna av ALS. Efter svek och hjärtesorger kan de båda storstjärnorna nu finna tröst hos varandra!

Bryan Randall
Bryan Randall och Sandra Bullock. X17/TT

Kevin Costner vill ha en kvinna med pengar

Kevin har försökt gå vidare med sångerskan Jewel, 50, men den relationen rann ut i sanden innan den han ta fart på allvar. Därför är han nu på jakt efter en ny kvinna att dela livet med och Sandra Bullock vore en perfekt match.

Annons

– Kevin och alla omkring honom är övertygade om att ett förhållande med Sandy hade löst många av hans problem. Hon är allt han har letat efter – smart, välbärgad och har byggt upp sin karriär på egen hand, säger en källa med insyn till Life&Style.

Efter skilsmsässokaoset och den ekonomiska förlusten den ledde till vill han ha en kvinna med sitt på det torra.

– Kevin är allergisk mot golddiggers och alla galna rättskostnader han tvingades betala efter skilsmässan är inget han vill behöva göra igen.

”Vill ha någon som vill bli älskad”

Yellowstone-stjärnan har fortfarande ett hem i Los Angeles men vill tillbringa den mesta av sin tid på ranchen i Colorado, en tillvaro som tros passa Sandra Bullock väl då hon också sökt sig bort från Hollywoods strålkastarljus för en lugnare tillvaro på en gård i Texas.

– Han vill leva med en kvinna och har inget emot att dejta en skådis, men han vill vara med någon som vill bli älskad, ingen som inte vill ha en seriös relation. Hon måste älska barn, ha en egen karriär och vara villig att gå med på äktenskapsförord. Den punkten vägrar han rucka på, säger källan.

Passande nog uppfyller Sandy alla dessa krav!

FOTO: TT

Annons