LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Kvinnan pekas ut efter gripandet: Anställd för att hitta sexslavar till Diddy

03 okt, 2024
author Erika Svensson
Erika Svensson
Diddy
Sean ”Diddy” Combs har gripits efter misstankar om att han drivit en traffickingverksamhet.
Nu pekas en kvinna ut som nyckelpersonen som försett stjärnan med sexslavar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Hiphop-ikonen Sean ”Diddy” Combs, 54, har efter en flera månader lång utredning gripits av polis, misstänkt för grova traffickingbrott. Stjärnan har nekats borgen, trots att han har erbjudit en halv miljon kronor för att bli släppt på fri fot. Samtidigt växer utredningen och en kvinnlig anställd pekas nu ut för att ha haft en central roll i jakten på sexoffer till stjärnan.

”Ghislaine Maxwell-liknande roll”

Radar online rapporterar att Kristina Khorram kan komma att bli ett nyckelvittne i utredningen. Hon är anställd av Diddy och beskrivs ha haft en ”Ghislaine Maxwell-liknande” roll, och alltså ha fått betalt för att hitta sexpartners till artisten på samma sätt som Maxwell gjorde för miljardären Jeffrey Epstein.

Annons

Enligt musikproducenten Rodney ”Lil Rod” Jones, som stämde Diddy för sexuella övergrepp i februari, har Khorram ”medvetet medverkat i, förberett, försett, stöttat och samordnat ett sextrafficking-nätverk” åt Diddy.

Över 1000 flaskor glidmedel

Minst fyra personer har under det senaste året anmält Diddy för sexuella övergrepp och misshandel. Han anklagas för att ha anordnat ”sexfester” där han flugit in prostituerade från olika delar av världen och tvingat gäster att förgripa sig på dem. Flera vittnar om att stjärnan tvingat i dem droger så att de skulle förbli ”lydiga och medgörliga” och festerna kunde pågå i flera dagar.

Diddy greps på ett hotell i New York den 16 september och polisen fann droger i rummet. FBI har också beslagtagit över tusen flaskor glidmedel och babyolja från hans hem!

FOTO: TT

Annons