LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Leonardo DiCaprios flickvän avslöjad – här syns hon hångla med en annan

27 jul, 2024
Det hettade till rejält på jobbet för Vittoria Ceretti och Theo James!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Smash into pieces-stjärnan om den svåra förlossningen – så mår alla nuBrand logo
Smash into pieces-stjärnan om den svåra förlossningen – så mår alla nu

Har Hollywoods evige ungkarl Leonardo DiCaprio, 49, hittat kvinnan med stort k?

”Titanic”-stjärnan kilar stadigt med Vittoria Ceretti, 26, sedan snart ett år tillbaka och det här innebär att han har brutit sitt tidigare relationsmönster. Skådisen har sällan eller aldrig dejtat en tjej som är äldre än 25 år!

Det blir heller sällan speciellt seriöst eller långvarigt när det kommer till den här mannen, men den här gången verkar den vara på riktigt.

– De har lärt känna varandra på ett djupare plan. Det här är mer än bara en liten romans!, berättade en källa nyligen för Page Six.

Gick på med Leonardo DiCaprio dejt efter hånglet

Precis som många av Leos tidigare flickvänner jobbar Vittoria som modell. Nu har hon varit iväg på en fotografering ihop med den brittiske skådisen Theo James, 49, och det ser ut att ha hettat till rejält på Dolce & Gabbana-inspelningen!

Bilder från plåtningen visar att ”The White Lotus”-stjärnan och 26-åringen till och med hånglade. Direkt när Vittoria kom tillbaka från Capri gick hon och DiCaprio ut och åt middag i Los Angeles ihop.

Bilden avslöjar hur Leonardi DiCaprios flickvän Vittoria hånglar med ”The White-Lotus”-stjärnan Theo James under en plåtning. TT

Undra om hon berättade hur arbetsdagen egentligen varit eller om hennes pojkvän bara får vänta och se resultatet?

Leonardi DiCaprios krav på flickvännerna

Enligt källor älskar Vittoria och Leo att festa och dansa ihop. Det måste man tycka är roligt för att hänga med den världsberömda skådisen.

Det ryktas om att hans flängande på stan var det som fick modellen Gigi Hadid, 29, att göra slut med honom.

– Gigi orkar inte springa efter Leo hela tiden. Han är för mycket för henne, sa en källa till Page Six i samband med att det forna paret slutade synas ihop förra året.


FOTO: TT

Annons