ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Spel Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Liam Paynes flickvän fick beskedet – bara veckor före hans död: ”Du kommer alltid vara med mig”

24 okt, 2024
Liam Payne och hans flickvän Kate Cassidy hade hela livet framför sig.
Men bara veckor före One direction-stjärnans död fick flickvännen reda på en jätteglad nyhet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Det har gått en vecka sedan One direction-stjärnan Liam Payne föll handlöst från sitt hotellrum i Argentina. Han blev 31 år gammal.

Sedan dess har hela världen varit i total chock och sorg och i ett nytt inlägg på Instagram belyser flickvännen Kate Cassidy just detta:

”Jag vet inte ens var jag ska börja. Mitt hjärta är krossat på ett sätt som jag inte kan beskriva med ord. Jag önskar att du kunde se vilken enorm påverkan du haft på världen och det känns så mörkt just nu. Du tillförde så mycket glädje och positivitet till allt och alla. Miljoner fans, din familj, vänner och speciellt mig. Du är otroligt älskad.”, skriver hon.

Förutom en förkrossad Kate lämnade Liam Payne efter sig sonen Bear Grey, 7. Han föddes i mars 2017 och mamman är Liams dåvarande flickvän, den brittiska sångerskan Cheryl Cole, 41.

Annons

Flickvännen Kate Cassidy fick beskedet veckor före Liams död

Liam Payne och Kate Cassidy hade hela livet framför sig och nu kommer det fram nya uppgifter. Bara veckor innan Liams död hade Kate nämligen fått en lapp av Liam där det stod: Jag och Kate gifter oss/förlovar oss inom ett år & är tillsammans för alltid 444.

Flickvännen Kate Cassidy förklarar mer i inlägget på Instagram.

”Liam, du var den snällaste personen och så godhjärtad. Det känns som att jag har förlorat den bästa sidan av mig själv. Jag kan inte föreställa mig en dag utan ditt skratt och din kärlek. Du gav så mycket ljus till mitt liv. För några veckor sedan satt vi ute en underbar kväll och manifesterade våra liv tillsammans. Jag höll lappen från dig nära mig, även fast att du sa att jag inte fick titta på den. Det stod ”Jag och Kate gifter oss/förlovar oss inom ett år & är tillsammans för alltid 444”. Liam, jag vet att vi kommer vara tillsammans för alltid, men inte på det sättet vi hade tänkt. Du kommer för alltid vara med mig. Jag har fått en skyddsängel.”

FOTO:

Annons