BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Liam Paynes sista bild med flickvännen – artistens inlägg strax före sin död

17 okt, 2024
author Malin Ljung
Malin Ljung
One direction-medlemmen Liam Payne har avlidit efter att ha fallit från en balkong i Buenos Aires.
Kort före dödsfallet publicerade han bilder på sig själv med flickvännen Kate Cassidy.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus & Martinus vädjan till fansen: “Lämna hotellet”Brand logo
Marcus & Martinus vädjan till fansen: “Lämna hotellet”

Sent under onsdagskvällen svensk tid kom det tragiska beskedet att den forna One Direction-artisten Liam Payne avlidit. Han blev bara 31 år gammal.

Artisten befann sig på ett hotell i Buenos Aires och ska ha fallit från en balkong, tre våningar upp.

Polis ska strax före ha larmats till hotellet då en man ska ha uppträtt aggressivt. När räddningstjänst kom till platsen hittades Liam Payne och läkare dödförklarade honom på plats.

Varför den brittiska artisten befann sig i Buenos Aires har ej framkommit och det är hittills oklart om han befann sig ensam på området, eller om han var där med sällskap.

Sista bilden på Liam Payne före dödsfallet

Kort före dödsfallet publicerade Liam Payne sitt sista inlägg på sociala medier. Det är en bild med flickvännen Kate Cassidy, 31, där de tillsammans poserar framför en spegel – där Liam ler in i kameran. Paret bar badkläder och Kate var den som tog bilden. Men det finns inga uppgifter om när bilden togs.

Liam Paynes sista bild före sin död med flickvännen Kate Cassidy
Kort före dödsfallet publicerade Liam Payne denna bild med flickvännen Kate Cassidy.

Liam Payne slog igenom i gruppen One Direction 2010 som snabbt blev ett av världens största pojkband. Det var i brittiska programmet X Factor som Liam upptäcktes och sammanfördes med Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik och Louis Tomlinson för att bilda gruppen. Efter sex år tillsammans gick de skilda vägar, men samtliga har därefter haft stora framgångar som soloartister.

Liam Payne sista låt blev låten Teardrops som släpptes i början av 2024.

FOTO: TT, Snapchat

Annons