LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Liam Paynes sista ord om 7-årige sonen – videon berör hela världen

17 okt, 2024
Inatt nåddes vi av nyheten av artisten Liam Payne, känd från pojkbandet One Direction, har dött. Han blev 31 år gammal.
Liam lämnar efter sig en 7-årig son, där en video om sonen nu berör hela världen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Liam Payne var en av medlemmarna i One Direction tillsammans med Harry Styles, 30, Zayn Malik, 31, Louis Tomlinson, 32, och Niall Horan, 31. Gruppen slog igenom 2010 men splittrades sex år senare.

Efter det fortsatte Liam att satsa på sin solokarriär och turnerade världen över med sina egna låtar som också fick stort genomslag.

Natten till torsdagen nåddes världen av Liams tragiska bortgång, efter att ha fallit 14 meter från sitt hotellrum i Buenos Aires. Han lämnar efter sig sin 7-åriga son Bear Grey, och nu sprids en hjärtskärande video där han pratar om sonen.

Liam Paynes hjärtskärande ord om sonen Bear

I mars 2017 fick Liam sonen Bear med den brittiska sångerskan Cheryl Cole, 41. Bear har inte synts mycket i media, men på Instagram i augusti i år la Liam ut en sällsynt video där han pratade om sonen. Det här skriver DailyMail.

Annons

– Jag har dock inte fått några pappastrumpor än. Jag ska prata med min son om en liten stund, vilket jag är väldigt exalterad över, säger han i videon.

– Välsigna honom. Han börjar bli så stor nu. Han är en stor kille och ser ut som en mini-jag. Som om vi behövde mer av mig i världen, fortsatte han.

Liam och hans sons mamma Cheryl gjorde slut 2018. I en intervju med People 2022 pratade Liam om relationen till sonen.

– Jag träffar honom två gånger i veckan, ibland tre gånger. Och jag ser till att han får 100 procent av min tid när jag träffar honom. Jag ser till att jag inte pratar i telefon eller har fokus någon annanstans.

– Han behöver sin pappa i sitt liv, och jag är glad att han ser på mig som en superhjälte, och jag hoppas att det kommer fortsätta vara så, sa han också då.

FOTO: TT, Instagram/Skärmdump

Annons