LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Madonnas nya ”toyboy” – heta bilderna med 28-åringen: ”Lever ett galet liv”

15 aug, 2024
Madonna och nya pojkvännen Akeem Morris
FOTO: TT
28-åriga Akeem Morris har fångat Madonnas hjärta – och det går onekligen hett till i den här relationen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Unga mammor-Linn Andersson om tuffa inspelningen: ”Panik”Brand logo
Unga mammor-Linn Andersson om tuffa inspelningen: ”Panik”

För två månader sedan rann relationen med Josh Popper, 30, ut i sanden. Madonna, 66, hade lite för mycket på sitt bord och det fanns inte tillräckligt med tid för sin 35 år yngre pojkvän.

Nu verkar ”Like a Virgin”-stjärnan ha hittat en lucka i kalendern för en sprillans ny toyboy! Akeem Morris, 28, och hans donna älskar att lägga upp sensuella bilder ihop i sociala medier.

Det här är inget nytt beteende från artistens sida, hon har gjort samma sak med tidigare flammor. Hennes följare älskar att få en smaskig inblick i hennes privatliv!

– Roligt och hett på sommaren, skriver hon till ett bildspel på Instagram, där hon täcker sina nakna bröst med sitt hår och sitter i sin nya pojkväns knä i en säng.

Annons

Därför älskar Madonna yngre män: ”Lever ett galet liv”

Hur kommer det sig att Madonnas älskare ofta är betydligt yngre än hon själv egentligen? Det har hon faktiskt svarat på i en intervju med The New York Daily News.

– Man kan inte dejta män i min ålder, de är oftast gifta och har barn. Jag är äventyrlig och lever ett galet liv. Jag behöver någon som är villig att leva så och de killarna är ofta yngre, sa hon då.

Madonnas nye herre är faktiskt jämngammal med hennes äldsta barn, dottern Lourdes Leon, 27.

Firade 66-årsdagen i Italien:”Lever sitt bästa liv”

Akeem och popikonen har inte varit ett par speciellt länge men har ändå hunnit med en hel del ihop. Nyligen var de i Italien för att fira Madonnas 66-årsdag och festligheterna varade en vecka i sträck.

– Hon lever sitt bästa liv just nu. När hon blev sjuk förra året blev hon rejält orolig för sin hälsa och nu vill hon fira varje minut, säger en källa till The Sun.

Den allvarliga bakterieinfektionen är ett minne blott och nu håller vi tummarna för att Akeem och Madonna får vara friska och lyckliga i många år till!

FOTO: TT

Annons