LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Nicole Kidman tynar bort av hjärtesorg – barnen har klippt alla band med sin mamma

20 jul, 2024
author Erika Svensson
Erika Svensson
nicole kidman och barnen
Nya bilder på Nicole Kidman oroar både åskådare och familjen. Är stjärnans privata hjärtesorg anledningen till det kraftiga viktraset?
Annons
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemmaBrand logo
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemma

Nicole Kidmans tunna kroppshydda har varit en snackis i Hollywood-kretsar under hela våren, och det blir inte bättre efter 57-åringens framträdande på premiären av nya filmen A Family Affair. Den 180 centimeter långa skönheten poserade vant i en ärmlös beige klänning bredvid sina motspelare Joey King, 24, och Zac Efron, 36, och på nätet noterade många att Moulin rouge- stjärnan har blivit magrare.

– Hon är så mager att hennes ben sticker ut, säger en källa till sajten Radar Online och tillägger oroat:

– Hon har gått ner så mycket i vikt att hon borde läggas in.

Nicole är känd som en av filmvärldens flitigaste arbetsmyror som ofta hoppar mellan två inspelningar samtidigt. Tidningen InTouch har tidigare rapporterat att stressen är en bidragande orsak till viktraset, som även oroar hennes närstående:

Nicole Kidman och Tom Cruises barn Isabella och Connor.
Nicoles barn Isabella och Connor vill inte ha något med henne att göra efter skilsmässan från Tom Cruise. GIULIO NAPOLITANO

Alla vill veta vad som hänt med Nicole Kidman

– Nicole har i hemlighet haft det väldigt kämpigt. Alla vill veta vad som är fel med henne, även de närmast henne är oroliga. Sanningen är att Nicole är överarbetad och det har tagit ut sin rätt.

Annons

Maken Keith Urban, 57, som stjärnan har döttrarna Sunday, 15, och Faith, 13, med, är en av många som är oroliga för hennes hälsa.

– Han ser hur hon tynar bort och har varnat henne att hon måste ta hand om sig själv, men det verkar vara för döva öron, säger en källa till Radar.

Men arbetsbördan är inte heller hela förklaringen till krisen. Hollywood-stjärnan bär på en enorm sorg i form av saknaden efter sina två vuxna barn, Isabella, 31, och Connor, 29, som hon adopterade under äktenskapet med Tom Cruise, 61. Sedan skilsmässan har barnen tagit avstånd från sin mamma eftersom de är scientologer, medan Nicole har lämnat den religiösa rörelsen.

https://www.hant.se/etikett/nicole%20kidman
Nicole Kidman under premiären av A family affair JMWES

Mina barn kallar mig inte för mamma

Stjärnan pratar sällan om sitt familjeliv offentligt men 2007 avslöjade hon att barnen hade slutat kalla henne för mamma – utan kort och gott refererade till henne som ”Nicole”.

– Mina barn kallar mig inte för mamma. De kallar mig för Nicole och jag hatar det, sa hon då.

Nyligen rapporterade tidningen Heat att stjärnan är rädd att hon aldrig kommer få se barnen igen, vilket smärtar henne något oerhört.

– Nicole är orolig att de har glidit så långt ifrån varandra att hon ska skatta sig lycklig om hon någonsin får träffa dem igen, säger insidern.

FOTO: TT

Annons