LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Oförklarliga videon sprider sig som en löpeld – vad gör Nicole Kidman?

22 okt, 2024
Till vänster: Närbild Nicole Kidman. Till höger: Suddig skärmdump från video på TikTok där Nicole håller upp handen med e kvinna.
Nicole Kidman är en av Hollywoods mest framstående skådespelerskor.
Nu sprids en video på stjärnan där hennes beteende ifrågasätts, där folk undrar vad det egentligen är hon säger...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Nicole Kidman, 57, är en australisk skådespelerska som har blivit en av Hollywoods mest framstående och hyllade stjärnor.

Vi har sett henne i filmer som The Hours och Moulin Rouge!, och nu senast A Family Affair, för att nämna några. Privat har hon varit gift med Tom Cruise, 62, som hon har två barn med, och nu är hon gift med countrysångaren Keith Urban, 56. De har också två barn tillsammans.

Nu sprids en video på stjärnan där folk undrar vad hon egentligen gör!

Nicole Kidman viral i oförklarlig video

Det är en video på Nicole tillsammans med skådespelerskan Salma Hayek, 58, som har blivit viral på flera sociala plattformar och olika amerikanska medier, skriver norska Se Og Hør.

Under Balanciagas modevisning i Frankrike förra månaden ska de två stjärnorna ha träffat varandra på röda mattan, men om det var ett trevligt möte är omtvistat, skriver tidningen och hänvisar till en video på TikTok.

Annons

I videon, som har över 11 miljoner visningar, står Nicole ansikte mot ansikte med Salma, medan den senare lägger en hand på hennes arm och drar henne lite bakåt. Nicole tar då bort hennes hand från henne och vänder sig om, och syns istället ge artisten Katy Perry en kindpuss.

Kontot som har publicerat klippet skriver att Salma ska ha sagt att Nicole inte ska vända ryggen åt pressen, varav Nicole svarat ”rör mig inte”. Och bland de tusentals kommentarerna är det flera som hävdar att de kan se vad de två säger till varandra.

Följarnas spekulationer om Nicole Kidman: ”Vad betyder detta?”

”Salma hjälper paparazzierna, och Nicole säger att hon inte behöver dem, medan Salma svarar, ”det gör jag”, skriver en person.

”Salma säger bokstavligen 'flytta, du är i vägen för min bild'.”, kommenterar en annan.

Vad som egentligen pågår mellan skådespelerskorna är dock svårt att svara på, och i kommentarsfältet har också människor fler frågor än svar, där vissa tror det hela är ett missförstånd.

”Varför skulle inte Nicole ta en bild med Selma? Vad betyder detta?”, undrar en person.

”Jag såg det hela från en annan vinkel och det är väldigt vänligt. De har det bra”, skriver en annan.

Enligt TMZ säger en källa med god kännedom om ämnet att det inte ska finnas någon klyfta mellan Nicole och Salma, och att videon filmades efter att showen avslutats och Kidman var på väg ut, skriver Se Og Hør.

FOTO: TT, TikTok/Skärmdump

Annons