LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Liam Paynes mystiska besök i Sverige kort före dödsfallet – flickvännens egna ord

17 okt, 2024
Liam Payne var en av medlemmarna i One direction. Nu har han gått bort, han blev 31 år gammal.
Och bara veckor före hans död var han på plats i Stockholm!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Liam Payne var en av medlemmarna i One direction tillsammans med Harry Styles, 30, Zayn Malik, 31, Louis Tomlinson, 32, och Niall Horan, 31.

Gruppen har alltid varit väldigt stora i Sverige och haft mycket svenska fans. Kärleken verkar dessutom ha varit ömsesidig för One direction har varit väldigt mycket i Sverige och framför allt Stockholm, under årens lopp.

De har bland annat varit med i TV4 flera gånger och vid två tillfällen har de gästat Idol! Det var under Idol 2012 och Idol 2014 som de dök upp som gästartister under fredagsfinalerna.

Annons

One direction-Liam Payne är död

Nu har Liam Payne gått bort. Det var under natten till onsdagen som världen nåddes av den förskräckliga nyheten att han fallit 14 meter från sitt hotellrum i Buenos Aires.

Enligt räddningstjänsten ska man ha fått in larm om att hotellet hade en gäst som var starkt påverkad av alkohol och droger samt ha varit våldsam och slagit sönder saker. Det var Liam Payne. Han var där tillsammans med tidigare One direction-kollegan Niall Horan.

Under hans sista år i livet var han tillsammans med flickvännen Kate Cassidy. Även hon var med i Argentina, men kände att hon var tvungen att åka hem två dagar före Liams död. Liam Payne och Kate Cassidy offentliggjorde sin relation i december 2022.

Liam Payne på plats i Stockholm – veckor före hans död

Och bara några veckor före hans död var Liam och Kate i Stockholm! Det var i slutet av augusti som Aftonbladet kunde rapportera att Liam Payne dansade runt på Stockholms gator.

Annons

I ett klipp på Tiktok visade Kate Cassidy upp sin pojkvän Liam Payne som sågs promenera i Stockholm. Han var då iklädd en rosa mjukisdress och enligt Kate ska det ha varit hennes kläder.

”När din pojkvän får slut på kläder under resan så han lånar dina”, skrev hon då till videon.

@kateecass

like your so cute u can borrow my clothes whenevr @Liam Payne

♬ queen of disaster - luisa

FOTO: Armando Arorizo, TIKTOK

Annons