ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Skräcksamtalet – det hände minuter före Liam Paynes död: ”Hans liv är i fara!”

17 okt, 2024
Sent under onsdagskvällen, svensk tid, kom den förskräckliga nyheten att One direction-medlemmen Liam Payne fallit från 14 meters höjd och dött.
Så här var hans sista tid i livet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Liam Payne var en av medlemmarna i One direction. Gruppen som ligger bakom otroliga hits som Steal my girl, One way or another, Story of my life och What makes you beautiful och massa mer, listan är lång.

Men på onsdagseftermiddagen, lokal tid, kom förskräckliga nyheter. Payne hade fallit 14 meter från sitt hotellrum i Buenos Aires, Argentinas huvudstad, och överlevde inte. Han blev 31 år gammal.

Liam Paynes sista minutrar i livet – otäcka samtalet minuter före hans död

Enligt argentinska medier var Liam Payne var han i Buenos Aires för att delta i en konsert tillsammans med den tidigare One direction-kollegan Niall Horan, 31.

Killarna bodde på hotellet Casa Azul Palermo i Buenos Aires och situationen urartade snabbt under onsdagseftermiddagen. Klockan 17:01 larmades räddningstjänsten och det var chefen för receptionen som ringde in, enligt tidningen La Nacion.

Annons

– Vi har en gäst som är svårt påverkad av droger och alkohol, säger den hotellanställde i larmsamtalet och fortsätter:

– När han är vid medvetande slår han, slår han sönder hela rummet... Vi behöver att ni skickar någon. Ni måste skicka någon snabbt, vi vet inte om hans liv kan vara i fara. Vi är lite oroliga för att han kan göra något som riskerar hans liv.

Sista inlägget med flickvännen

Fram till One direction-medlemmens död var han ihop med Kate Cassidy och deras sista bild tillsammans togs för sex veckor sedan. Det är Kate som har lagt upp en bild från ett bröllop som de var på i Paris.

”En väldigt härlig kväll, vi firar kärleken”, skrev hon då.

Kate Cassidy var även med Liam Payne i Argentina, men valde att lämna honom och åka hem bara två dagar före hans död.

”Jag var bara såhär, jag måste åka hem”, förklarade hon enligt Daily mail.

Liam Paynes sista år i livet – inlagd på sjukhus

Liam Payne har dock inte haft det helt lätt. För ett år sedan blev han inlagd på sjukhus på grund av att han drabbades av en allvarlig infektion och fick läggas in på sjukhus.

Det visade sig vara en allvarlig infektion i njurarna. Detta ledde tyvärr till att han behövde ställa in sina spelningar.

– Det är med tungt hjärta jag berättar att jag inte har något annat val än att skjuta upp min kommande turné i Sydamerika, sa han då.

FOTO: TT

Annons