LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

One Direction-medlemmens första ord efter dödsfallet – tar in Liams son i familjen

17 okt, 2024
Liam payne
One Direction-medlemmen Louis Tomlinson uttalar sig nu för första gången om Liam Paynes tragiska död.
”Om Bear någonsin behöver mig kommer jag att vara den farbror han behöver i sitt liv”, skriver Louis om Liams son.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Under onsdagen kom den tragiska nyheten att Liam Payne, en av medlemmarna i One Direction, avlidit – blott 31 år gammal. Detta efter att ha fallit 14 meter från sitt hotellrum i Buenos Aires, Argentina, misstänkt kraftigt drog- och alkoholpåverkad.

Efter lämnar han sig flickvännen Kate Cassidy och sjuåriga sonen Bear Gray, som han fick tillsammans med den brittiska sångerskan Cheryl Cole. Gruppmedlemmarna Harry Styles, 30, Zayn Malik, 31, Louis Tomlinson, 32, och Niall Horan, 31, ska han också ha stått nära än idag, trots att gruppen splittras 2016.

One Direction-medlemmens första ord om tragedin: ”Om Bear någonsin behöver mig”

En av dem så pass att han nu erbjuder sig att ta hand om sonen i sin pappas frånfälle. Det är Louis Tomlinson som under torsdagskvällen skriver sina första ord om det fruktansvärda i ett inlägg på sin Instagram:

Annons

”Jag är mer än förkrossad över att skriva detta men igår förlorade jag en bror. Liam var någon jag såg upp till varje dag, en sådan positiv, rolig och vänlig själ. Jag träffade Liam första gången när han var 16 och jag var 18, jag blev direkt förvånad över hans röst men ännu viktigare – med tiden fick jag en chans att se den snälla bror jag hade längtat efter hela mitt liv. Liam var en otrolig låtskrivare med ett stort sinne för melodi, vi pratade ofta om att komma tillbaka till studion tillsammans för att försöka återskapa den skrivkemi vi hade byggt upp i bandet.”

Louis fortsätter:

”Jag vill att du ska veta att om Bear någonsin behöver mig kommer jag att vara den farbror han behöver i sitt liv och berätta historier för honom om hur fantastisk hans pappa var. Jag önskar att jag fick chansen att säga hejdå och berätta en gång till hur mycket jag älskade dig. Payno, min pojke, en av mina bästa vänner, min bror, jag älskar dig kompis. Sov gott X”

I kommentarsfältet är det fans från hela världen som visar sitt stöd och uttrycker sin sorg.

”Fick mig att börja gråta”, skriver en.

FOTO: TT, Instagram

Annons