LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Ozzy Osbournes hälsa försämrad – vill inte leva längre: ”Finns inget botemedel”

18 jul, 2024
ozzy osbourne
Rocklegendaren sjunger på sista refrängen. Nu kommer ännu en dyster nyhet om Ozzy Osbournes hälsa.
Annons
Så blåser Tomas Ledin fansen – folkkära artistens galna skämtBrand logo
Så blåser Tomas Ledin fansen – folkkära artistens galna skämt

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ozzy Osbourne, 75, drabbades av Parkinsons sjukdom 2003 och idag är han nästintill permanent rullstolsburen. Black Sabbath-stjärnans hälsa blir bara sämre och sämre och nu har hustrun Sharon Osbourne, 71, bestämt sig för att ställa in Ozzys medverkan på Mad Monster-festivalen som han var planerad att närvara på i juli. Han är helt enkelt i för dåligt skick för att resa iväg.

Hustrun stoppar Ozzy från att uppträda

– Han är sämre än någonsin och som vanligt vill Sharon skydda honom. Det är en kort resa på hans privatjet från Los Angeles till Phoenix så det är verkligen ett förfärligt tecken att han inte ens klarar av det, säger en källa till In Touch.

Ozzy Osbourne mår allt sämre.
Ozzy Osbourne mår allt sämre.

2019 råkade Ozzy ut för en otäck olycka som resulterade i att han skadade ryggraden rejält. I september förra året genomgick han ännu en operation i hopp om att reparera skadan. Men sedan dess har ikonen bara haft mer elände.

Annons

– Det är en kronisk sjukdom. Ozzy gör allt han kan för att kämpa emot och får den bästa behandlingen men det finns inget botemedel, fortsätter källan.

Kan inte röra sig längre

Trots all smärta lovade Ozzy sina fans att han skulle komma tillbaka till scenen i år. Det här löftet kommer bli svårt för honom att hålla nu när hans hälsa försämrats ytterligare. Enligt källan kan 75-åringen bara röra sig mellan sin säng och rullstolen i nuläget.

– Han har kämpat i flera årtionden och nu är han redo att ge upp. Sharon försöker få honom att orka fortsätta, men deras nära och kära förbereder sig nu för det värsta.

FOTO: TT

Annons