LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Pamela Anderson helt oigenkännlig med nytt utseende – hyllas som ”världens vackraste”

08 okt, 2024
Pamela Anderson
Nyligen dök filmstjärnan Pamela Anderson upp på röda mattan helt osminkad.
Hon går emot normerna och hyllas nu av många för sitt utseende.
– Jag tog ställning, säger Pamela enligt Se og Hør.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlunds avslöjande om Gunilla Persson: ”Håll i dig nu”Brand logo
Åșa Vesterlunds avslöjande om Gunilla Persson: ”Håll i dig nu”

Pamela Anderson, 57, är känd som en av världens vackraste kvinnor. När hon fick sitt stora genombrott i Baywatch var hon verkligen kvinnan på allas läppar.

Sedan dess har Pamela däremot inte varit särskilt mycket i rampljuset men har gjort en riktig comeback den senaste tiden. Bland annat på grund av Netflix-dokumentären som gjorts om henne, men också på grund av den hyllade Broadway-produktionen av Chicago, där hon spelade en av huvudrollerna .

Annons

Pamela Anderson oigenkännlig på röda mattan

Nyligen dök Pamela upp på filmfestivalen i spanska San Sebastian och det rådde ingen tvekan om vem som var den stora stjärnan på mattan.

Då syntes hon ännu en gång utan smink – vilket hon hyllades för.

Pamela Anderson
FOTO: COOLMedia/NurPhoto/Shutterstock

På 90-talet var Pamela starkt förknippad med hård, svart eyeliner och mörk läpp-penna med ljust läppstift, men idag ser vi henne aldrig med den sortens smink. Istället syns hon allt oftare helt osminkad vilket uppskattas av många.

Annons

Skådisen har tidigare berättat att hon bestämde sig för att sluta använda smink när hennes vän och makeupartist Alexis Vogel dog i cancer 2019, men också för att hon anser att det behövs en motvikt till sminknormen.

– Jag visste att jag inte tog ett steg mot världsfred, men jag tog ställning. Jag tänkte bara "jag gör det här för alla tjejer där ute." Jag har haft bonusdöttrar i tidigare förhållanden, och mina söner har flickvänner, och det här var för dem. Som saker och ting är nu, vet vi ens hur ett ansikte ser ut längre? Det är så det är, säger Pamela enligt tidningen Se og Hør.

Detta var inte första gången Pamela dök upp osminkad till ett gala-event. När hon poserade på röda mattan vid premiären av The Last Showgirl valde återigen bort mascara, ögonskugga och eyeliner och körde istället en naturlig look.

Pamela Anderson
IMAGO/Alexander Raemy

FOTO: TT

Annons