LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Pierce Brosnan är miljonär – sonen Christopher får inte en krona och bor på gatan

19 jul, 2024
Erika Svensson
Att pappa är en världsberömd Bond-stjärna hjälper inte Christopher Brosnan, som efter år av drogmissbruk får klara sig utan pappa Pierce och hans miljarder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filmkarriären har varit en enda lång framgångssaga, men privat har Pierce Brosnan, 71, tvingats genomgå tragedi efter tragedi. Första frun Cassandra Harris gick bort i cancer 1991 och 2013 förlorade han även adopterade dottern Charlotte i samma sjukdom.

Adoptivsonen Christopher, 51, är fortfarande vid livet men är också så gott som död för Bond-stjärnan. Pierce och Chris har inte pratat med varandra på närmare 20 år!

Pierce Brosnan bröt kontakten med sonen Christopher

Chris, som jobbar som filmproducent och har medverkat i brittiska ”Love island”, har i många år lidit av ett svårt drogmissbruk. Pappa Pierce försökte länge hjälpa sonen att komma på rätt bana igen, men det slutade alltid i återfall. Runt 2005 valde Pierce att bryta all kontakt med sonen.

Pierce Brosnan på en premiär
Charlie Steffens

– Christopher är fortfarande väldigt vilsen. Han vet hur han ska ta sig ur det men han vill inte, sa Bond-stjärnan till Playboy efteråt.

Annons

2012, ett år innan hans syster Charlotte gick bort, var även Chris nära att dö, av en överdos. Han fördes akut till sjukhus och försattes i koma efter en vild festkväll.

Pierce Brosnans ord till barnen

Rykten har gjort gällande att Chris i perioder har varit hemlös och bott på gatan, och för två år sedan gjorde Pierce ett försök att visa sonen att han fortfarande tänker på honom. I ett Instagram-inlägg på fars dag skrev Mamma Mia-stjärnan:

– Jag älskar er för alltid mina älskade söner Paris, Dylan, Sean och Christopher, stort tack för er kärlek på fars dag.

Pierce Brosnans son Christopher är hemlös
Pierce Brosnans son Christopher lever inte samma lyxliv som sin pappa.TOPS / BACKGRID UK / TT

Christopher var däremot inte med på bilden och relationsexperten Jo Hemmings tror att det kan bli svårt för far och son att återuppta kontakten, efter nästan 20 år.

– De är väldigt olika personer som har valt helt olika vägar för att hantera sorg. Det är den stora barriären mellan dem. Jag är övertygad om att båda tänker mycket på varandra men ju längre tid som går desto svårare blir det att komma tillbaka, säger hon till The Sun.

FOTO: TT

Annons