ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Polisen: Liam Payne var medvetslös när han föll från hotellet • Efterlysningen

18 okt, 2024
Liam Payne var sannolikt medvetslös när han föll från balkongen, detta visar rapporten som fastställdes under torsdagen.
Nu kartlägger polisen hans sista tid i livet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

Det var i onsdags eftermiddag, lokal tid i Argentina, som One direction-profilen Liam Payne föll från sitt hotellrum på tredje våningen och han hittades död nere på gatan.

Räddningstjänsten larmades klockan 17.01 lokal tid på onsdagen. Klockan 17.07 upptäckte den första polispatrullen den livlösa kroppen.

Fem personer ska ha varit på Liam Paynes rum strax innan han föll mot sin död. Hans flickvän Kate Cassidy hade dock känt sig tvungen att lämna två dagar tidigare, för att åka till Miami.

Nya rapporten: Liam Payne var medvetslös när han föll

Nu kommer den första obduktionsrapporten och i rättsläkarens rapport framgår att 31-åringen hade 25 svåra skador efter fallet. Den visar samtidigt att One direction-stjärnan med stor sannolikhet var medvetslös när han slog i marken.

Annons

”Huvudskadorna var tillräckliga för att orsaka dödsfallet”, skriver man bland annat i rapporten som offentliggjordes under torsdagen.

Det står också i rapporten att skadorna och kroppens position tyder på att Liam Payne var medvetslös när han föll ner mot marken. Dessutom tyder inget på att han försökte skydda sig från fallet.

Liam Paynes liv hade kunnat räddas – efterlysningen

I samband med rapporten kommer även en ny teori om att Liam Paynes liv hade kunnat gå att rädda – om man hade ingripit snabbare...

Både receptionisterna och andra gäster på hotellet ska de ha hört skrik och bankande ljud i flera timmar innan fallet från balkongen, skriver The Guardian.

En receptionist har vittnat om att det var droger och alkohol inblandat och utifrån dessa uppgifter så har polisen utgått ifrån att Liam Payne hamnat i drogpsykos. Men nu försöker man identifiera vem som fixade drogerna till stjärnan. Först och främst misstänker man en person som är anställd på hotellet, skriver The Guardian.

Utredarna kartlägger nu stjärnans sista timmar och dagar i livet och man har förhört fem personer som befunnit sig i stjärnans rum under dödsdagen.

FOTO: GRBY / BACKGRID US / TT, Deborah / SplashNews.com

Annons