LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Så lever Honey Boo Boo idag – alla tappar hakan över nya bilderna

01 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Honey Boo Boo, eller Alana Thompson, slog igenom som världstjärna redan som 5-åring.
När hon var 15 träffade hon sin kärlek och fyra år äldre pojkvännen.
Nu sprids chockerande bilder på paret.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorgBrand logo
Honey Boo Boos ofattbara familjetragedi – 14-åringens stora sorg

När Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 19, var fem år gammal deltog hon i tv-serien Toddlers and Tiaras. Tv-kamerorna följde flickor från USA på nära håll som ställde upp i olika skönhetstävlingar.

Alana var en av alla skönhetsdrottningar och hennes rappa kommentarer och härliga utspel lämnade tittarna golvade – och med flera frågor: Borde man verkligen göra tv om unga tjejers liv?

Men men, showen fortsatte i sex säsonger till och resten är historia, så att säga.

Annons

Tittarnas intresse för Alana slutade inte vid showen och senare fick hon också sin egen tv-serie, Here comes Honey Boo Boo.

Men serien, som handlade om Alanas liv med familjen i Georgia, varade bara i en säsong. TLC, sändarna av programmet, valde att lägga ner programmet med omedelbar verkan när rykten om att hennes mamma, June ”Mama June” Shannons, 45, påstods dejta en man som var dömd för sexualbrott mot barn.

Vad gör Honey Boo Boo i dag? Och hur ser hon ut?

I dag så studerar Honey Boo Boo till sjuksköterska i Denver och är fortfarande tillsammans med Dralin, 23. Men tyvärr får inte Alana njuta av det beryktade collegelivet till fullo: hon kan inte bo på campus på grund av säkerhetsskäl.

Och det var när Alana skulle hem från skolan med sin pojkvän som de uppseendeväckande bilderna på paret togs.

Enligt tidningen Daily Star kunde man knappt känna igen Alana i sin gula Barbie t-shirt och lösögonfransar och att hon såg ostadig ut när hon gick och höll i pojkvännens hand. Pojkvännen Dralin såg desto gladare ut i sin blåvitfärgade tröja och svarta mjukisar.

Annons
Honey Boo boo och pojkvännen.
Honey Boo boo och pojkvännen.

Mamma Shannon pratar ut om ålderskillnaden

Alanas mamma June, som tidigare har stulit pengar från dottern, har också uttalat sig om ålderskillnaden mellan Denverborna. Till tidningen Daily Mail säger hon att Dralin är en väldigt ung själ:

– Han är äldre än henne, men ärligt talat tycker jag att han har en väldigt ung mentalitet. Han har en väldigt tonårig mentalitet, om det låter vettigt.

Honey Boo boo och pojkvännen.
Honey Boo boo och pojkvännen.

Nu följer vi med spänning Honey Boo Boo's nästa steg och hur omställningen från tv-stjärna till sjuksköterska kommer att sluta.

FOTO:

Annons