LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Sanningen om Jack Nicholsons dotter – dna-testet chockar alla efter 17 år

16 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Den danska modellen Winnie Hollman var säker på att skådespelaren Jack Nicholson var pappa till hennes dotter Honey.
Efter 17 uppdagades sanningen.
– Det var lite av en chock, säger Winnie.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Winnie Hollman, 77, kommer från Danmark och var en av världens mest kända modeller under 1970-talet, hennes ansikte prydde tidningsomslag världen över. Under 70- och 80-talet jobbade hon mycket i USA och hängde med landets kändiselit. Bland annat syntes hon ofta festa med Andy Warhol, Jerry Hall, Liza Minnelli, Grace Jones och Bianca Jagger.

År 1976 mötte hon för första gången sin stora idol – skådespelaren Jack Nicholson. När de träffades fattade de genast tycke för varandra och blev sedan ett par. De var tillsammans i fem år, men i och med att de båda jobbade mycket på olika håll i världen fick de nöja sig med att träffas så ofta som deras kalendrar tillät.

Varma orden om Jack Nicholson: ”En gentleman”

1981 blev Winnie gravid och hon kände sig redo att stadga sig och bilda ett mer normalt familjeliv tillsammans med Nicholson. Men skådespelaren kände inte likadant, han var oförmögen att ge henne det liv hon såg framför sig. När Winnie insåg detta flyttade hon från USA hem till Danmark och relationen tog slut.

Annons

– Men han var fortfarande väldigt vänlig mot mig. Han har alltid betett sig som en gentleman, säger hon till danska BT.

Så här ser Winnie och Honey ut idag. FOTO: Instagram skärmdump

Honey ville att de skulle göra ett DNA-test

När dottern föddes fick Jack välja vad hon skulle heta och valde då namnet Honey. I 17 år träffade Honey sin pappa regelbundet, antingen i Saint-Tropez eller i Los Angeles. År 1999, när Honey var 17 år var hon hos sin pappa under en längre period, då föreslog hon att de skulle göra ett DNA-test. När resultatet från testet kom visade det sig att Jack Nicholson inte var hennes biologiska pappa. Beskedet kom som en chock för Honey, men även för mamma Winnie.

– Jag hade aldrig några tvivel, aldrig någonsin, förklarar hon.

Hon hade visserligen varit otrogen en gång under deras förhållande, men i samband med att hon fick reda på att hon var gravid träffade hon en läkare som gjorde beräkningar och konstaterade att barnet måste vara Jacks. Men trots att Jack inte var biologisk pappa till Honey fortsatte deras relation som vanligt.

– Jag kommer alltid vara din pappa. Nu har jag varit det i 17 år och jag kommer vara det för alltid, sa han då till sin dotter.

FOTO: AFP / Instagram skärmdump

Annons