LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Drea de Matteo avslöjar: 13-årige sonen redigerar hennes Onlyfans-bilder

22 jul, 2024
Efter ekonomiska kraschen erkänner nu Hollywoodstjärnan vad hon fått göra för att klara sig.
– Min 13-åring redigerar mitt OnlyFans innehåll, säger Andrea ”Drea” de Matteo i en podcast.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Dollan har funnit kärleken i Pål Hollender – starka känslorna bubblar utBrand logo
Sanna Dollan har funnit kärleken i Pål Hollender – starka känslorna bubblar ut

För 25 år sedan hade tv-serien Sopranos premiär och Andrea ”Drea” de Matteo, 52, var en av dem som den populära serien gjorde till stjärnor.

Men idag ser livet annorlunda ut för Hollywood-stjärnan. Drea har många gånger hyllat plattformen OnlyFans för att ha ”räddat hennes liv” efter att hon vägrat ta vaccin under corona-pandemin som utbröt under 2020.

I intervjuer berättar Drea att hennes beslut att inte ta vaccinet ledde till att hon blev nekad inspelningar och knappt fick några jobb – vilket lämnade henne och hennes två barn Alabama och Waylon i ett tufft ekonomiskt läge.

I ett avsnitt av podcasten, Not Today, Pal skapad av, Robert Iler and Jamie-Lynn Sigler avslöjar Andrea att det faktiskt är hennes 13-åriga son, Waylon som redigerar hennes innehåll på Onlyfans.

”Så vad vill du att jag ska göra med bikinilinjen här”

Under podcast-inspelningen väntade Dreas två barn på henne utanför. En av programledarna, Robert, kommenterade att Drea hade nämnt att det faktiskt var hennes son som redigerade innehållet och återberättade en interaktion han hade haft med sonen.

Annons

– Ja, erkände Drea på programledarens fråga och fortsatte:

– Han säger, ”Så vad vill du att jag ska göra med bikinilinjen här?”

Hon berättar vidare att hon hade gett båda barnen i uppgift att göra jobbet, men att det inte är något problem eftersom hon inte ser några risker med att syssla med sådant, eftersom att ingen av barnen faktiskt ser något av det riktiga innehållet.

Drea de Matteo.@PARISAMICHELLE / SPLASHNEWS.COM

Andrea förklarar att hon nu känner att, jämfört med Hollywood, är OnlyFans ett säkrare utrymme för henne och att med sin nyvunna ekonomiska frihet behöver hon inte stå till svars för någon, enligt TMZ.

FOTO: Skärmdump Youtube

Annons