LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Stjärnparet i stor konflikt – stäms på miljonbelopp

21 aug, 2017
AvHanna Svärd
Det forna Hollywood-paret Brad Pitt och Angelina Jolie har hamnat i blåsväder. Paret som separerade under förra hösten, stäms nu efter att inte ha betalat ett designprojekt för deras slott i Provence i Frankrike.
Annons

Brad Pitt, 53, och Angelina Jolie, 42, har trots att de för flera månader sedan valde att gå skilda vägar, en del gemensamma problem kvar att ta tag i. Nu handlar det om ett designprojekt till ex-parets slott i franska Provence, som enligt designern själv, inte ska ha betalats, skriver The Guardian. Designern Odile Soudant uttrycker sina känslor i en intervju med tidningen.

– Det här är väldigt smärtsamt för mig, säger den franska ljusdesignern som nu stämmer ex-paret på fem miljoner kronor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Soudant menar att hon inte fått en krona för det belysningsprojekt hon genomfört i slottet, och att hon skickat räkningar till paret varje månad. Hon ska även ha behövt anställa 17 personer för att få projektet att gå igenom, något som nu i kombination med de uteblivna betalningarna, fått designerns företag att närma sig konkurs. När pengarna slutade komma in, tvingades hon avbryta arbetet medan Brad Pitt via mejl fortsatte att be om hjälp.

Annons

I ett av mejlen förklarar han sin besvikelse över att projektet aldrig blivit klart, och att han dessutom anklagas för att inte följa överenskommelsen.

”Jag vet inte hur saker och ting går till i Frankrike, men i USA går inte vänner till attack mot vänner. Jag har inte varit något annat än ett fan till ditt arbete. Anfall inte. Låt oss avsluta projektet och vara stolta över det. Arbetet är för bra för att det ska sluta i dålig ton. Livet är för kort, min vän”, ska han enligt Odile Soudant ha skrivit, rapporterar The Guardian.

Läs också: Vännen avslöjar: Angelina Jolie och Brad Pitt träffas i smyg

Läs också: Efter skilsmässan – Brad Pitts skönhetsingrepp: ”Är upprörd”

Foto: IBL

Annons