LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Tom Cruise, 62, blir pappa igen – struntar i dottern för att skaffa nya barn

13 sep, 2024
author Erika Svensson
Erika Svensson
Eftersom han inte har någon som helst kontakt med sin 18-åriga dotter Suri får Tom Cruise helt enkelt skaffa ett till barn!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

I dag tillbringar Tom Cruise, 62, den mesta av sin tid på de brittiska öarna för att jobba med nya Mission: Impossible-filmer. Och där vill han bli kvar! Tompa drömmer om att hitta fru nummer fyra och slå sig till ro i Storbritannien, och gärna få en knodd innan det är för sent.

– Man kan tro att han skulle vara nöjd med vad han åstadkommit vid det här laget, men han är faktiskt väldigt öppen för att hitta någon att få barn med, säger en källa i tidningen InTouch.

Annons
Tom Cruise är redo att bli pappa! FOTO: WP Pix / SplashNews.com
Dottern Suri Cruise, när hon tog examen valde Tom istället att gå på Taylor Swift-konsert i London. FOTO: REES / BACKGRID US / TT
Annons

Firade och blev dumpad – nu planerar Tom att skaffa barn

Toms längtan efter en till bebis pekas ut som anledningen till att han gick så fort fram med ryska societetsdamen Elsina Khayrova, 36, som han uppges ha friat till i februari efter att bara ha dejtat i två månader. Det innebar slutet för relationen eftersom hon ville ta det mer långsamt.

– Det är synd att det inte höll med henne men det ligger fortfarande i hans planer att få ett till barn, säger källan.

Toms äldsta dotter Bella, 31, som han adopterade under äktenskapet med Nicole Kidman, 57, bor även hon i England och henne har skådisen nära kontakt med.

Sonen Connor, 29, som bor i Florida, pratar ofta med sin pappa via Facetime. Men 18-åriga Suri, som stjärnan har med Katie Holmes, 45, har han inte pratat med på över ett decennium.

FOTO: TT

Annons