LÄS MER: Madonna Britney Spears Taylor Swift Kardashians Victoria Beckham

Efter Zeta-Jones chockerande nakenbild: ”Äktenskapet med Michael Douglas är över”

05 okt, 2024
author Erika Svensson
Erika Svensson
Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones
Kriserna blev till slut för många. Enligt flera källor är det slut mellan Michael Douglas och Catherine Zeta-Jones.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrips krav på Paul Sundvik – vill bara ha dyra presenterBrand logo
Isabella Löwengrips krav på Paul Sundvik – vill bara ha dyra presenter

Stjärnparet Catherine Zeta-Jones, 55, och Michael Douglas, 80, har mycket gemensamt, inte minst de två barnen Carys, 21, och Dylan, 24. De delar dessutom födelsedag och i år chockade Catherine sina följare på den stora dagen genom att kasta kläderna på Instagram!

– Efter att ha delat födelsedag med min man i 25 år hade jag slut på presentidéer. Det här var alternativ två, alternativ ett var golfbollar, såklart, skriver hon till nakenchocken.

Bilden och budskapet hyllas av följare, men vissa anar ugglor i mossen. Det tillhör inte vanligheterna att Catherine visar upp sig utan en tråd på kroppen och några följare misstänker att det finns en dold avsikt bakom inlägget.

– Jag hade inte uppskattat om min fru postade en sådan här bild och sökte bekräftelse från andra män. Försöker du bjuda in andra män för att stöta på dig? undrar en av följarna.

Annons

Det är inte första gången som paret misstänks ha en fnurra på tråden – de ryktas till och med ha separerat i smyg!

Cztherine Zeta-Jones
Barnen är utflugna och stjärnorna har svårare att hitta gemensamma intressen. PBG

”Går varandra på nerverna”

I somras blev det känt att stjärnorna ska sälja sin stora herrgård i Irvington utanför New York, mindre än ett år efter att de också gjorde sig av med semesterhuset på karibiska paradisön Bermuda. De stora besluten har gett upphov till oroande uppbrottsrykten och källor hävdar att äktenskapet bara är ett spel för gallerierna numera!

– Deras äktenskap är redan över men de vill inte gå igenom en stor skilsmässa. Så, de har ett arrangemang som funkar för dem där ingen vet om det. De lever separata liv, har en källa sagt till sajten Radar Online.

Paret har varit tillsammans sedan 1998 och gifta sedan 2000 men relationen har inte bara varit en dans på rosor. Catherine har varit öppen med att hon lidit av depression och diagnostiserats med bipolär sjukdom, och Douglas har kämpat med missbruksproblem och strupcancer, orsakad av oralsex! Prioriteringen var barnen men när de nu är utflugna har stjärnskådisarna svårare att hitta gemensamma Jintressen.

Michael douglas hus New York
Lyxhuset utanför New York är ett av många hem som stjärnorna försöker göra sig av med. MLS

– De har behövt komma på en plan för att inte gå varandra på nerverna. Catherine föreslog att de skulle tillbringa mer tid isär med egna hobbier och projekt. De har också kommit överens om att inte prata om ämnen som ofta leder till bråk, fortsätter källan.

Annons

Lever separata liv

Stjärnparet valde att gå skilda vägar 2013 men återförenades året därpå innan skilsmässan gått igenom, tack vare parterapi. Men enligt uppgifter blev relationen aldrig den samma och den hemliga separationen bekräftas även från andra håll.

– Han är snart 80 medan hon fortfarande är ung vid 54. Deras äktenskap blev aldrig det samma efter återföreningen. Eftersom hon led av bipolär sjukdom vid tillfället ville hon inte skilja sig. Så de blev tillsammans igen men fortsatte att leva skilda liv, har en källa sagt i tidningen National Enquirer.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons