LÄS MER: Idol 2024 Idol 2023 Idol 2022 Idol 2021 Idol 2020 Idolnostalgi

18-åriga Ida rör Idoljuryn till tårar: ”Bröt ihop fullständigt”

11 sep, 2018
AvStina Dahlgren
Idol Anders Bagge
18-åriga Ida Njie golvar Idoljuryn fullständigt med sin sång i kvällens program. ”Jag kände Guds närvaro här i rummet”, säger en tagen Anders Bagge efteråt.
Annons

Idol är inne på sina slutauditions, och gruppmomentet där deltagarna framför en låt tillsammans med flera andra tävlande är över. Istället har nu moment solosång tagit över, något som gör många nervösa då de inte längre kan luta sig mot någon annan.

Ida Njie, 18, är en av de som är kvar. Hon hyllades av juryn under sin första audition, men har sedan dess inte lyckats imponera på Anders Bagge, 50, Nikki Amini, 33, Alexander Kronlund, 46, och Kishti Tomita, 54.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle faktiskt säga att jag är ganska osäker, och jag har inte världens bästa självförtroende, säger Ida Njie i kvällens program.

Resultatet av hennes sång kommer att påverka hela hennes framtid säger hon, och hon är medveten om att hon måste prestera sitt livs bästa framträdande. Det finns bara en sak som stoppar henne.

– Att jag har den här osäkerheten påverkar mig på många sätt. Det gör att jag redan har en negativ inställning när jag går upp på scenen, säger hon.

Annons

Trots nerver på helspänn ler hon när hon går ut på scenen. Hon sjunger låten I can’t make you love me, och fullständigt golvar juryn. Anders Bagge kan inte hålla tårarna tillbaka.

– Jag ska säga någonting som är rakt från mitt hjärta. Jag kände Guds närvaro här i rummet. Det var helt magiskt ända in i mitt hjärta och själ. Tack för att jag fick lyssna, säger han.

Även Alexander Kronlund är tagen av det känslosamma framträdandet.

– Jag sa ”jag kommer inte börja gråta på någon av dem, garanterat inte på någon av dem”. Jag känner mig inte så, jag bröt ihop fullständigt, säger han.

Ida Njies enastående prestation ger utdelning. Hon behöver inte vänta på besked som de andra tävlande, utan juryn skickar henne raka vägen till nästa steg.

– Jag kan inte ens tänka. Det kändes så bra, jag var nervös men jag kände att jag gav allt från hjärtat, säger en chockad men glad Ida Njie efteråt.

Stort grattis Ida Njie önskar vi på Hänt!

LÄS OCKSÅ: Stor ilska mot TV4 efter juryns ord till Izadora i Idol

LÄS OCKSÅ: Här är skönhetsprodukterna som kändisarna använder

FOTO: TV4

Annons