LÄS MER: Exklusivt på Hänt Kändisintervjuer du vill se Robinson 2024 Nyhetsmorgon Bonde söker fru Idol 2024 Liam Payne

Allt om Ella Ekholm i Idol 2024 – längd, kärlek och sjukdom

17 okt, 2024
AvAlva Jonsson
author Jonna Axelsson
Jonna Axelsson
Ella Ekholm i Idol 2024
Ella Ekholm är en av deltagarna i Idol 2024!
Hur lång är hon? Har hon en partner? Och varför har hon inte fått använda sin röst de senaste dagarna?
Hänt reder ut allt du vill veta om Idol-deltagaren!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

Äntligen är Idol 2024 igång! På lördagar får vi se deltagarna framföra en låt i hopp om att stanna kvar i tävlingen ännu en vecka – och det är hög nivå i år. I den första direktsändningen stod det klart att Margaux Flavet, 16, Robin Sohlberg, 23, och Lukas Söderholm, 23, fick flest röster av tittarna.

19-åriga Ella Ekholm, från Stockholm, är också vidare till den andra lördagsfinalen. Då ska hon sjunga Welcome to the jungle med Guns N' Roses och hon är lite extra nervös eftersom hälsan inte är på topp.

– Det är en otroligt svår låt. Jag har också varit sjuk i veckan och inte kunnat öva. Och då har jag blivit stressad. Vi får se hur det går på repet. Jag har varit på röstvila så jag har inte fått sjunga någonting. Det är jättejobbigt. Men det blir säkert bra, säger hon till Hänt.

Annons

Så många semlor äter Ella om dagen: ”Trappar ner”

Vem är egentligen Ella utanför Idol? Vi tar det från början! Det var ju inte Ella själv som sökte. Hon blev uppringd av Mauri Hermundsson, 28, som fick henne att ställa upp i programmet.

– Jag hade inte planerat min höst så här alls. Jag tänkte gå på folkhögskola och plugga musik men det blev Idol istället. Det är jag glad för!

Anledningen till att de här två känner varandra är att Ella var med i Mauris Youtube-kanal Uppdrag mat för ett tag sedan. Hon blev då känd som ”tjejen som äter två semlor varje dag”.

– Jag försöker trappa ner på semlorna nu. Det säger sig själv att två semlor om dagen inte är jättenyttigt och jag har hållit på med den här livsstilen lite för länge nu, säger hon.

Ella Ekholm om kärleken – är hon singel?

Ella är bosatt i Enskede, i Stockholm, och det är ju också där hon är född och uppvuxen. Hon bor ihop med sin familj, men finns det någon kärlek som kommer och hälsar på ibland?

– Jag är singel, säger Ella Ekholm till Hänt.

Är du ”ready to mingle”?

– Ingen aning. Jag är inte så sökande. Kommer det så kommer det!

Så lång är Ella Ekholm i Idol 2024

Något annat som många tittare är nyfikna på är hur lång Ella är. Det svarar hon på på pressträffen inför den första lördagsfinalen.

– Det står att jag är 168, jag tror att jag snarare är 167, säger Ella Ekholm till Hänt.

FOTO: TV4

Annons