LÄS MER: Exklusivt på Hänt Bianca Ingrosso Kändisintervjuer du vill se Nyhetsmorgon Ullared-profilerna Bonde söker fru

Anders Bagge bryter ihop i direktsändning – familjemedlemmen död

12 okt, 2024
anders bagge i idol
Det var inte ett öga torrt när Victoria pratade om sin bortgångna mamma i Idol.
När Anders Bagge ska uttala sig om hennes framträdande så bryter även han ihop – och avslöjar att hans mamma gått bort för bara två veckor sedan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Idol 2024 är i fullgång. Under lördagens program så sjöng Victoria en låt riktad till sin mamma, som gick bort för 2 år sedan.

När Anders Bagge ska uttala sig om det hela så kan han inte hålla tillbaka tårarna. Det visar sig då nämligen att hans mamma somnat in för bara två veckor sedan, vilket inte var känt för offentligheten.

– Detta blir otroligt känsligt. Min mamma gick bort för två veckor sedan så jag mår inte så jäkla bra själv, säger han med tårar i ögonen.

– Nu sitter de där uppe tillsammans och håller varandra i handen.

Idol-Victorias sorg efter sin mammas död

När Hänt pratade med Victoria innan lördagen så sa hon att platsen som de befinner sig på under lördagsfinalen är väldigt speciell för henne. Kyrkan som de sänder ifrån är nämligen den kyrka som hennes föräldrar bland annat gift sig i.

Annons

– Filadelfiakyrkan är en väldigt speciell plats för mig, mina föräldrar träffades här för 26 år sedan. De förlovade sig fyra veckor senare, gifte sig knappt ett år senare och fick mig två år därefter. Jag är också döpt här, säger hon till Hänt.

För två år sedan gick Victorias mamma bort i cancer. Hon var sjuk i fyra år tills kroppen inte orkade längre. Hon har nu släppt en låt till sin mamma som heter Be like you.

”Jag hoppas att låten kan hjälpa någon som den har hjälpt mig under min sorgeprocess”, skriver hon på Instagram om låten.

Annons