IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER: Exklusivt på Hänt Bianca Ingrosso Kändisintervjuer du vill se Nyhetsmorgon Ullared-profilerna Bonde söker fru

Bråket i Idol mörkas för tittarna – jurymedlemmen bryter ihop fullständigt

05 okt, 2024
Årets säsong av Idol är i full gång.
Men bakom kulisserna är det inte alltid bra stämning – åtminstone om du frågar jurymedlemmen Peg Parnevik.
– Så jobbigt, säger Peg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinstenBrand logo
Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinsten

Årets säsong av tittarsuccén Idol är i full gång, men det har inte varit enbart en dans på rosor.

Hittills har både deltagarna och jurymedlemmarna Peg Parnevik, Ash Pournouri, Katia Mosally och Anders Bagge fått uppleva en rad händelser. Att vara en del av Idoljuryn är inte helt enkelt – åtminstone om du frågar Peg.

Peg Parneviks känslostorm bakom kulisserna i Idol: ”Kommer bråka”

Som många vet är det en känslosam resa att öppna sitt hjärta och sjunga för att ta sig vidare i tävlingen. Men enligt Peg har även hennes tid som jurymedlem i Idol inte heller varit utan jobbiga känslor.

I ett klipp som Aftonbladet har delat berättar Peg att hennes nya uppdrag inte alls levde upp till hennes förväntningar, och att det bakom kulisserna ibland uppstod en påtaglig irritation.

Annons

– När jag tackade ja till att sitta i Idol-juryn trodde jag aldrig att det skulle vara såhär jobbigt, säger Peg i klippet.

Det fick tittarna inte se: ”Vi kommer bråka”

Under lördagens program konstaterar dessutom både Peg och Katia att de kommer börja bråka om vilka som ska gå till lördagsfinalerna.

– Vi kommer bråka ikväll, säger Katia.

– Vi kommer bråka, det känner jag, svarar Peg.

Hon har även berättat i sin podd att många kommer bli upprörda över besluten.

– Om ni är såhär i upprörda nu, om ni är såhär investerade nu, vill jag inte ens prata om slutaudition. Många som ni tycker om kommer åka hem. Många som jag älskade var tvungna att åka hem, säger hon i podden Peg & Penny.

Det är inte heller första gången som Peg öppet diskuterar den svåra stämningen bakom kulisserna. Hon har bland annat tidigare nämnt att hon inte klickar med Anis Don Demina som tidigare varit delaktig i programmet.

Det blev känslosamt när juryn skulle komma fram till vilka som ska gå vidare till topp 14. FOTO: TV4
Peg Parnevik är ny jurymedlem i Idol. FOTO: Jari Kantola/TT

Förändringarna i Idol 2024

Både Peg och Ash är nya programledare i år och har tagit över efter jurymedlemmarna Kishti Tomita och Alexander Kronlund, som lämnat programmet.

Annons

Dessutom presenterades också en ny programledare som kommer stå vid Pär Lernströms sida; nämligen Bäst i test-profilen Mauri Hermundsson.

– Det känns kittlande och roligt att få hoppa in i Idol-världen den här våren, särskilt nu när man gör om programmet lite under 20-årsjubileumet. Det är otroligt spännande att få följa unga människor under några av de läskigaste och viktigaste dagarna i deras liv, sa Mauri Hermundsson i en tidigare intervju med Hänt.

Även sändningstiderna för det folkära programmet har justerats i år, vilket innebär att tittarna nu får ställa om sina fredagsrutiner. I stället för att sändas på fredagskvällar, som har varit tradition i flera säsonger, visas nu programmet nu på lördagar.

FOTO: TV4

Annons